به گزارش ایرنا، با تغییر تیم مدیریتی در هیات تکواندو استان کرمانشاه و واگذاری سرپرستی آن به مسعود حجی زواره که یکی از قهرمانان به نام این رشته در کشور است به جای مهدی همتی (رییس سابق هیات تکواندو )، علاقه مندان به این رشته امیدوارند تا با این تغییر مدیریتی در آن شاهد روزهای بهتری برای تکواندو کرمانشاه در آینده باشند.
به همین بهانه پای صحبت های سرپرست دبیری هیات تکواندو استان کرمانشاه نشستیم تا از برنامه های تیم مدیریتی جدید این هیات برای رونق دوباره به این رشته باخبر شویم.
«مسلم داییچی» با تشریح برنامه های این هیات گفت: اولین قدم تیم جدید هیات تکواندو استان بعد از این تغیر مدیریتی آن بود که به همه علاقه مندان به این رشته اعلام شد درهای این هیات برروی همه اعم از ورزشکار، قهرمان، داور و پیشکسوت باز بوده و با آغوش باز از هر انتقاد و پیشنهادی از سوی آنها استقبال می شود.
وی افزود: برای موفقیت در عرصه های قهرمانی و بین المللی، باید استعدادهای خوب این رشته در رده های پایه مورد توجه ویژه قرار گیرد از این رو با برنامه هایی که در دست اجراست پیش بینی شده است این استعدادها کشف و پرورش پیدا کنند.
خانه تکواندو سکویی مهم برای استعدادیابی
داییچی با بیان اینکه خانه تکواندو میتواند سکوی پرتابی برای قهرمانان این رشته در استان باشد یادآور شد: در نظر داریم از خانه تکواندو کرمانشاه به عنوان یک مکان و محلی برای کشف و پرورش استعدادهای موجود استفاده کنیم تا از این طریق بتوان قهرمانان بیشتری را شناسایی و به ورزش استان و کشور معرفی کرد.
وی با تاکید براینکه فضای لازم برای فعالیت در این رشته ورزشی را باید به گونه ای ایجاد کنیم تا اقشار کم درآمد جامعه نیز بتوانند از امکانات این مکان استفاده کنند، افزود: برای آنکه تکواندو کرمانشاه را به روزهای درخشان و طلایی گذشته برگردانیم هر قدمی که می خواهیم برداریم فقط و فقط باید در راستای پیشرفت تکواندو باشد.
سرپرست دبیری هیات تکواندو استان کرمانشاه افزود: نباید به تک چهره ها وابسته باشیم بلکه باید آنچنان برنامه ریزی و جلو رفت که استان ما در تمامی رده های سنی آقایان و بانوان بتواند در مسابقات مختلف بین المللی دارای نماینده باشد.
وی با بیان اینکه برای رشد و توسعه تکواندو، این رشته باید به داخل آحاد جامعه انتقال پیدا کند تاکید کرد: نگاهی که به توسعه این رشته داریم یک نگاه عدالت محور است به این شکل که همه امکانات را چه از لحاظ سخت افزار و چه نرم افزار در اختیار همه قرار دهیم.
توسعه آموزش و بهرهمندی از دانش مربیان و داوران
داییچی با بیان اهمیت توجه به بحث آموزش و بهرهمندی از دانش مربیان و داوران گفت: یکی از برنامه های ما این است که با برگزاری دوره های مختلف آموزشی با دعوت از اساتید این رشته در کشور و خود استان سطح فنی داوران و مربیان این رشته را بالا ببریم.
وی که خود از قهرمانان این رشته در کشور است افزود: در همین راستا با مذاکراتی که با فدراسیون انجام شده توانسته ایم با موافقت رییس فدراسیون برگزاری سه دوره آموزشی ارتقای داوری را برای استان در درجات مختلف اخذ کنیم.
وی با بیان اینکه دست همه از جمله داوران، قهرمانان و پیشکسوتان را به گرمی می فشاریم و آماده شنیدن نظرات آنها هستیم یادآور شد: برای قدردانی از پیشکسوتان این رشته در استان با کسب موافقت رییس فدراسیون پیش بینی شده است به هر کدام از آنها یک دان افتخاری اعطا شود، ضمن آنکه برای آنها یک تایم ویژه نیز برای تمرین در خانه تکواندو نیز پیش بینی شده است.
داییچی ادامه داد: با جلسات متعددی که با حضور همه علاقه مندان به این رشته برگزار شده است تعداد زیادی از مربیان، پیشکسوتان و ورزشکارانی که سال ها از این رشته کنار گذاشته شده و یا دور شده بودند در حال بازگشت به این رشته هستند.
برگزاری مسابقات منطقهای تکواندو
وی همچنین با بیان اهمیت برگزاری رقابت های مختلف استانی و منطقه ای برای بالا بردن سطح آمادگی ورزشکاران این رشته گفت: برگزاری رقابت های منطقه ای مختلف به میزبانی کرمانشاه از جمله مسابقات غرب کشور در کنار برگزاری منظم مسابقات استانی در رده های سنی مختلف می تواند سطح فنی ورزشکاران این رشته را افزایش دهد.
داییچی اظهار کرد: همچنین موافقت فدراسیون را برای میزبانی اردوی آمادگی یکی از رده های سنی تیم ملی را نیز در سال آینده جلب کرده ایم ضمن آنکه درخواست اعزام یک تیم از استان به مسابقات بین المللی و میزبانی یک دوره از مسابقات بین المللی از جمله جام فجر و یا جام ریاست جمهوری را نیز داده ایم تا برای اولین بار در استان برگزار شود.
وی یادآور شد: با برگزاری این برنامه ها بسیار امیدواریم شوکی به این رشته در استان وارد شود تا دوباره استان کرمانشاه در مسیر پیشرفت و جزو استان های برتر تکواندو در کشور قرار گیرد.
سرپرست جدید هیات تکواندو صفر تا صد این رشته را تجربه کرده است
سرپرست دبیری هیات تکواندو استان کرمانشاه یادآور شد: جذب تمام استعدادها و پتانسیل های این رشته از مهمترین اهداف ماست که در هیات قبلی وجود نداشت و ما قصد نداریم با یک عده خاص کار را جلو ببریم زیرا در این صورت مقطعی خواهد بود.
وی افزود: سرپرست جدید هیات تکواندو استان کرمانشاه کسی است که از صفر تا صد این رشته را تجربه کرده و با فردی که از خانواده تکواندو نیست و تجربه ای در آن نداشته تفادت زیادی دارد.
داییچی ادامه داد: در حال حاضر هیات تکواندو در چهار تا پنج شهرستان تعطیل است که یکی از برنامه های ما فعال کردن همه هیات های شهرستانی است و تاکنون در این راستا دو جلسه نیز با روسای هیات های شهرستان ها برگزار شده است.
افزایش تعداد ورزشکاران سازمان یافته به ۲ تا ۳ برابر آمار فعلی
وی در زمینه تعداد ورزشکاران سازمان یافته این رشته نیز اظهار کرد: در حال حاضر چهار هزار و ۶۰۰ نفر ورزشکار بیمه شده در استان کرمانشاه در این رشته فعالیت دارند که در مقایسه با سایر استان ها که دارای ۶۰ یا ۷۰ هزار بیمه شده دارند آمار پایینی به لحاظ تعداد جمعیت آن است.
داییچی تاکید کرد: با فعال ساختن هیات های شهرستانی یکی از برنامه های مهم ما این است این تعداد را به ۲ یا سه برابر تعداد فعلی در طول یک سال آینده افزایش دهیم.
مشکلی در زمینه تمرین ورزشکاران در خانه تکواندو وجود ندارد
وی در جواب این سوال خبرنگار ایرنا مبنی بر تجمع والدین برخی ورزشکاران این رشته مبنی بر جلوگیری از تمرین فرزندانشان در خانه تکواندو نیز گفت: تایم تمرین تکواندوکارانی که زیر نظر آقای «وحید ناصری» در این مکان فعالیت داشتند کما فی السابق وجود داشته و مشکلی برای تمرین آنها وجود ندارد.
داییچی ادامه داد: برخی افراد معلوم نیست در این قضیه دنبال چه بوده و برای اتفاقی که نیفتاده اقدام به تجمع کرده بودند.
وی یادآور شد: آقای ناصری از مربیان خوب ما در استان است که برای وی برنامه داریم تا از ظرفیت های خوبی که دارد در استان برای پرورش ورزشکاران این رشته بخوبی استفاده کنیم.