به گزارش ایرنا، جمال افضلی روز شنبه در جریان بازدید برخی از دبیران سرشناس و اعضای پژوهشسرای شهرستان بیجار از پارک علم و فناوری کردستان در سنندج اظهار کرد: پارک علم و فناوری کردستان آمادگی دارد با آموزش و پرورش در زمینه استعدادیابی و حمایت از نخبگان دانشآموزی همکاری کند.
وی افزود: تعامل آموزش و پرورش و پارک علم و فناوری زمینهساز تحول بنیادی در کسب و کارهای نوپا خواهد شد.
مدیر امور موسسات، مراکز رشد و نوآوری پارک علم و فناوری کردستان یادآور شد: مهمترین رسالت پارکهای علم و فناوری همافزایی بین مراکز تحقیقاتی، پژوهشی و محیطهای کسب و کار است و نتیجه این همافزایی ایجاد خدمات و محصولات با ارزش افزوده بالا و توسعه اقتصاد دانش محور است.
افضلی از پارکهای علم و فناوری به عنوان طلایهداران رشد و توسعه پایدار نام برد و گفت: پارک علم و فناوری کردستان با توجه به اینکه یکی از جوانترین پارکهای کشور است، در این مدت کوتاه توانسته است با جذب و حمایت از نخبگان و فارغالتحصیلان جوان دانشگاهی نقش بسزایی در ایجاد اشتغال پایدار ایفا کند.
وی با بیان اینکه در کشورهای توسعهیافته، مهمترین ابزار توسعه اقتصادی، مردمی کردن اقتصاد است، بیان کرد: بر این اساس باید راهکارهایی را برای مردمی کردن اقتصاد یافت تا از این رهگذر بتوان اعتماد و سرمایه اجتماعی را جلب کرد، چرا که یکی از دلایل توسعه اقتصادی کشورهای غربی توجه ویژه به نقش مردم در بهبود و رونق اقتصاد است.
مدیر امور موسسات، مراکز رشد و نوآوری پارک علم و فناوری کردستان یکی از راهکارهای مردمیسازی اقتصاد، به ویژه اقتصاد دانشبنیان و داناییمحور را برجسته نمودن نقش پژوهش و فناوری در زندگی روزمره مردم به ویژه در حوزه ایجاد اشتغال پایدار عنوان کرد.
افضلی ادامه داد: حمایت از نخبگان و نوآوران و ایجاد زیرساختهای توسعه فناوری برای اشتغال پایدار در داخل کشور و به تبع آن کاهش آمار بیکاری فارغالتحصیلان دانشگاهی و جلوگیری از فرار مغزها، از کارهایی است که باید در اولویت نهادهای پژوهشی قرار گیرد.
اعضای پژوهشسرای شهرستان بیجار با حضور در برخی از واحدهای فناور با فعالیت، خدمات و محصولات این واحدها آشنا شدند.