به گزارش ایرنا، دختران دانشآموز گنبدی با حضور در این بوستان ۷۰ نهال به نام مادران خود کاشتند و قول دادند از آنها تا زمان تبدیل شدن به درخت تنومند مراقبت کنند.
کارشناسان در این برنامه که به همت کانون پرورش فکری، منابع طبیعی، شهرداری، محیط زیست و آموزش و پرورش برگزار شد، دانش آموزان را از اهمیت نقش درخت در حفظ محیط زیست، جلوگیری از بروز حوادث طبیعی مانند سیل و طوفان و سلامت انسان و سایر زیستمندان آگاه کردند.
مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شماره یک گنبدکاووس به خبرنگار ایرنا گفت: این برنامه به پیشنهاد کانون با همکاری دیگر نهادها و ادارات برگزار و ۷۰ نهال توسط دانش آموزان در بوستانی به نام مادر کاشته شد.
سمیه محمدی افزود: قرار است دانش آموزان از این نهالها مراقبت کنند.
رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری گنبدکاووس هم در حاشیه این برنامه گفت: با توجه به اینکه شمال شهرستان در معرض بیابانزایی قرار دارد امسال ۲ میلیون و ۳۱۶ هزار اصله نهال گلدانی مرتعی در گنبدکاووس کاشته میشود.
فرشید رحمانی با اشاره به اهمیت کاشت نهالها در مقابله با بیابانزایی و ریزگردها در شمال گنبدکاووس، از مردم خواست در حفاظت از این بوتهکاریها که نیاز به ۲ سال مراقبت دارد به منابع طبیعی کمک کنند.
وی افزود: در شمال شهرستان گنبدکاووس حدود ۲۰۰ هزار هکتار از عرصهها در معرض بیابانزایی قرار دارد.
وی گفت: از مجموع مساحت ۵۴۱ هزار هکتاری گنبدکاووس، ۳۴۱ هزار هکتار آن جزو عرصههای منابع طبیعی و ملی است که صیانت از آنها توسط همکاران با همراهی شرکتهای تعاونی مرتعداری و دامداران منطقه انجام میشود.