گرگان- ایرنا- معاون ارتباطات حوزوی دفتر مقام معظم رهبری گفت: احیای تمدن اسلامی و بازگشت به دوران پرافتخار مسلمانان، نیازمند مطالعه مولفه‌های تمدن‌ساز بر اساس تعالیم نبوی و آموخته‌های پیامبر اکرم (ص) است.

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام مهدی محمدیان عصر سه شنبه در همایش ملی «نقش مذاهب در بازآفرینی تمدن اسلامی» در گرگان، افزود: معمار تمدن اسلامی پیامبر اسلام (ص) است که برای به ثمر رسیدن این تمدن نقشه دقیق و عملیاتی داشت که یکی از پایه‌های آن، تکیه بر علم و دانایی بود.

وی بیان کرد: در محیطی که سواد محلی از اِعراب نداشت و در مکه ۱۰ نفر هم قادر به خواندن و نوشتن بلد نبودند، پیامبر اسلام بر علم و آگاهی تاکید فراوان کرده و جریان مهمی را در آن عصر ایجاد کردند.

معاون ارتباطات حوزوی دفتر مقام معظم رهبری افزود: اگر کار تحقیقاتی انجام شود، مشخص خواهد شد که در میان بزرگان تحول‌آفرین، کسی به اندازه پیامر بر روی علم و آگاهی تاکید نداشت.

محمدیان بر الگوگیری از شیوه و منش پیامبر (ص) در برابر توطئه دشمنان تاکید کرد و گفت: ظلم ستیزی اسلام اجازه نمی‌دهد مسلمان زیربار ظلم بروند.

وی توجه به علم، ایجاد مسوولیت اجتماعی، مکارم اخلاقی و تعهد در راه خدا را جزو شاخصه مهم تمدن اسلامی برشمرد و گفت: وجود این شاخصه‌ها سبب شد در طول تاریخ دشمنان نتوانند آسیبی به این تمدن وارد کنند.

معاون ارتباطات حوزوی دفتر رهبر معظم انقلاب به حوادث اخیر غزه اشاره کرد و گفت: مقاومت مردم غزه در دنیا نهادینه شده و این جریان از رودخانه به سیل تبدیل گردیده است.

به گفته محمدیان بطور میانگین روزانه بیش از ۲۰۰ نفر در غزه شهید می ‌شوند و مقاومت بدون سلاح مردم غزه دنیا را تکان داده است که این مقاومت در برابر ظلم و استکبار، نشانه‌ جریان دائمی و همیشگی تمدن‌ پیامبر (ص) است.

وی گفت: مقاومت مردم غزه، ارتش مدعی رژیم صهونیستی را مجبور به عقب نشینی کرده است که این عزت و سربلندی در دنیا نظیر ندارد.

معاون ارتباطات حوزوی دفتر رهبر معظم انقلاب همچنین به سکونت اقوام و مذاهب گوناگون در گلستان اشاره کرد و گفت: این استان مظهر همدلی و انسجام ادیان و مذاهب در کشور است.

نخستین همایش ملی «نقش مذاهب اسلامی در بازآفرینی تمدن اسلامی» صبح امروز (سه‌شنبه) در سالن اجتماعات جامعه المصطفی گرگان آغاز به کرد.

در این همایش ۲ روزه، اندیشمندان و شخصیت‌های برجسته و علمی مذهاب امامیه، حنفی و شافعی و ۵۰ مهمان از استان‌های آذربایجان غربی، کرمانشاه، کردستان، تهران، قم و مازندران و علمای شیعه و سنی استان گلستان حضور دارند.

در برگزاری این همایش ملی دبیرخانه شورای برنامه‌ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت، موسسه مذاهب اسلامی قم، استانداری گلستان، مرکز اسلامی استان، جامعه المصطفی العالمیه، حوزه علمیه برادران و خواهران، مرکز تخصصی حضرت ولیعصر (عج)، مدرسه علمیه تخصصی الزهرا (س) گرگان و دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی واحد گنبدکاووس، همکاری خواهند داشت.