به گزارش ایرنا؛ مهدی سلیمانی یکشنبه شب در نشست نمایندگان احزاب و تشکل های سیاسی در استانداری اصفهان افزود: بر اساس قانون جدیدِ انتخابات، احزاب میتوانند ۲۰ درصد از هزینههای تبلیغاتی نامزدها را تقبل کنند.
دبیر ستاد انتخابات استان اصفهان خاطرنشان کرد: قانون شفافیت و نظارت بر تأمین منابع ملی فرآیندهای انتخاباتی امسال برای نخستین بار اجرا خواهد شد.
به گفته وی؛ بر اساس این قانون که سال ۹۸ مصوب شده است؛ هزینهکرد نامزدها باید از یک حساب مشخص انجام شود.
سلیمانی گفت: کمک گرفتن نامزدهای انتخاباتی از افراد غیرایرانی و دارای سابقه محکومیتِ فساد اقتصادی بر اساس این قانون ممنوع است.
دبیر ستاد انتخابات استان اصفهان افزود: طبق قانون جدید انتخابات؛ احزاب میتوانند در حوزه مربوط به خود نامزد معرفی کنند.
سلیمانی گفت: چنانچه ائتلافی در میان احزاب صورت گرفته باشد، آن ها نمیتوانند از فرد دیگری حمایت کنند.
وی افزود: همه احزاب مورد تأیید وزارت کشور میتوانند فهرست انتخاباتی مورد نظر خود را اعلام کنند که موافقت نامزدهای معرفی شده باید اخذ و به هیئتهای نظارتی استان ارائه شود.
دبیر ستاد انتخابات استان اصفهان افزود: امسال همچنین مکانهایی در نهادهای دولتی برای تبلیغات انتخاباتی نامزدها در نظر گرفته شده است که به زودی به فرمانداری ها ابلاغ می شود.
وی خاطر نشان کرد: داوطلبان انتخابات می توانند در ۱۵ کانال انتخاباتی صدا و سیمای استان که به همین منظور راه اندازی شده است با یکدیگر مُناظره داشته باشند.
به گزارش ایرنا؛ در استان اصفهان ۳۷ نفر برای ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری ثبت نام کردند که از این تعداد صلاحیت ۱۲ نفر از سوی شورای نگهبان تایید شد.
همچنین یکهزار و ۷۶۸ داوطلب در ۱۶ حوزه انتخابیه استان اصفهان ثبت نام خود را برای حضور در انتخابات مجلس شورای اسلامی نهایی کردند که شُمار داوطلبان تأیید صلاحیت شده استان اصفهان برای نمایندگی مجلس شورای اسلامی نیز تاکنون ۵۷۳ نفر است.
انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری روز جمعه ۱۱ اسفند سالجاری در سراسر کشور برگزار میشود.