علی اسماعیلی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این موضوع نشان میدهد که با وجود فاصله جغرافیایی با شرکتهای فعال در جنوب کشور، این استان با سرمایههای انسانی نخبه و ظرفیتهای ارزشمند، راهگشای بزرگی در صنایع حوزه انرژی کشور است.
وی ادامه داد:این پارک آمادگی هر گونه همکاری با صنایع نفت و گاز، پالایشگاه ها و پتروشیمی ها در کشور برای رفع نیازهای داخلی را دارد.
رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی با اشاره به برگزاری بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی از ۱۹ تا ۲۲ اردیبهشتماه در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران اظهار کرد: در این دوره از نمایشگاه بیش از ۲۰ محصول فناور و دانشبنیان توسط ۱۱ شرکت عضو پارک علم و فناوری خراسان رضوی در حوزه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی در معرض بازدید قرار می گیرد همچنین پنج شرکت رشد یافته این پارک نیز به صورت مستقل در این نمایشگاه به ارائه دستاوردهای خود می پردازند.
رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی گفت: از جمله حوزه فعالیت این شرکتها میتوان به تولید ادوات و تجهیزات الکترونیکی و ابزاردقیق صنایع نفت و گاز و پتروشیمی، طراحی و تولید تجهیزات پیشرفته اکوستیکی و ارائه خدمات مهندسی در این حوزه، طراحی و تولید کمپرسورهای رفت و برگشتی جایگاه های گاز فشرده طبیعی، طراحی و ساخت سیستمهای کنترل هوشمند تجهیزات دوار دوربالا و طراحی و ساخت قطعات خاص صنعتی اشاره کرد.
اسماعیلی با اشاره به این که این نمایشگاه فرصت خوبی برای ارائه دستاوردها و محصولات شرکتهای فناور و دانشبنیان در حوزه انرژی است افزود: از اهداف اصلی پارک برای حضور در این دوره از نمایشگاه، گسترش تعاملات، کمک به ایجاد بازارهای جدید داخلی و خارجی در راستای توسعه بازارهای هدف، عقد قراردادهای بازرگانی، ارائه آخرین دستاوردهای فناوری روز در حوزه صنعت انرژی برای حمایت از شرکتهای دانشبنیان و فناور پارک علم و فناوری خراسان رضوی است.
پارک علم و فناوری خراسان با ۳۷۰ شرکت فناور و ۱۳۰ شرکت دانش بنیان تنها پارک دارای شرایط پارک برتر در میان ۴۹ پارک علم و فناوری کشور است که توانسته حدود هشت هزار شغل پایدار در بستر دانش بنیان فراهم آورد.