علی اسماعیلی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این وظیفه مجریان قانون است که توجه ویژه ای به موضوع قانون جهش تولید دانش بنیان داشته باشند و وظیفه خود میدانیم برای این اولویت کاری شبانه روز اقدام کنیم.
وی اضافه کرد: توجه به افراد متخصص و همچنین نخبگان دانشگاهی در هر ۲ حوزه سیاستگذاری و اجرا، امری ضروری است. بر همین اساس این ۲ حوزه باید به صورت هماهنگ عمل کنند تا بتوانند موفقیتهای مطلوبی را در راستای توسعه اقتصادی و فناوری کشور ایجاد کنند.
رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی گفت:خراسان رضوی به عنوان مرکز (هاب) انرژی و یکی از موثرترین مراجع پرورش شرکتهای فعال در حوزه انرژی گازی و نفتی کشور شناخته شده است که این موضوع نشان میدهد این استان با وجود فاصله جغرافیایی با شرکتهای فعال در جنوب کشور می تواند با وجود سرمایههای انسانی نخبه و هوشمند و منابع و ظرفیتهای ارزشمند راهگشای بزرگی در صنایع حوزه انرژی کشور باشد.
اسماعیلی افزود: این مساله نقطه قوت خراسان رضوی به شمار میرود و نشان میدهد که برنامهریزیهای مناسب و استفاده از تخصصها و منابع موجود میتواند به توسعه اقتصادی منطقه و کشور کمک شایانی کند.
وی ادامه داد: در پارک علم و فناوری استان خراسان رضوی بیش از هشت هزار و ۵۰۰ نخبه در حال فعالیت هستند و حفظ و حمایت واقعی از این نخبگان جزو وظایف و ماموریتهای این مجموعه به شمار میرود.
رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی گفت: با توجه به رویکرد دولت خدمتگزار بر ساخت مسکن، می توان ایده و طرح مسکن فناوران را برای نیروهای نخبه نیز پیگیری کرد.
اسماعیلی افزود: امید است با حمایت های مسوولان خراسان رضوی و حرکت رو به جلوی دولت سیزدهم در انگیزه بخشی و اعتبار بخشیدن به نخبگان کشور قدمی شایسته برداشته شود.
"قانون جهش تولید دانش بنیان" که با عنوان طرح به مجلس شورای اسلامی تقدیم شده بود، با تصویب در جلسه علنی روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۱/۲/۱۱ مجلس و تایید شورای نگهبان ابلاغ شد.
نظر شما