مسعود علیزاده روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، مهمترین دلیل حوادث آتشسوزی و انفجار در واحدهای صنعتی گرمسار را فقدان استانداردهای ایمنی در واحدها عنوان کرد و گفت: برخی واحدها بدون مجوز قانونی اقدام به فعالیت میکنند که یک نقص فنی است و اتصال برق منجر به وقوع حریق گسترده در سوله تولید میشود.
وی با تاکید بر اینکه مدیران شهرکها باید برای بررسی و بازررسی از فعالیت واحدهای تولیدی با جدیت بیشتری ورود کنند، افزود: اعلام گزارش تخلفها توسط بازرسان شرکت شهرکهای صنعتی به سازمان صنعت، معدن و تجارت و اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی گامی مؤثر در شناسایی نقاط مستعد آتشسوزی و جلوگیری از وقوع خسارت به بدنه تولید است.
سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت گرمسار ابراز کرد: با توجه به آغاز فصل گرما احتمال اتشسوزی در تانکر سوختهای تقطیری واحدهای تولیدی مرتبط افزایش مییابد که این مهم نیازمند توجه ویژه و گشت بازرسی مشترک برای پیشگیری از حادثه است.
وی اضافه کرد: ۹۴۸ واحد صنعتی در گرمسار دارای پروانه بهره برداری و مجوز اشتغال ثبت شده در پروانه این واحدهای صنعتی ۲۲ هزار و ۶۴۹ نفر است.
علیزاده با بیان اینکه ۸۶ هزار و ۸۵۲ میلیارد ریال سرمایه گذاری در بخش صنایع گرمسار انجام شده است، اضافه کرد: نیمی از صنایع استان سمنان در این شهرستان مستقر است که بررسی فعالیت پروانههای صنعتی موجود و شناسایی واحدهای راکد در راستای حمایت از تولید و رونق اقتصادی در این شهرستان در دستور کار قرار دارد.
سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت گرمسار گفت: نیازسنجی و عارضهیابی واحدهای صنعتی راکد و واحدهایی که به نسبت ظرفیت تولید اسمی، میزان تولید و فعالیت پایینتری دارند در این راستا برنامه ریزی شده است تا بتوانیم زمینه را برای بازگردانی واحدهای راکد به چرخه تولید فراهم کنیم.
به گزارش خبرنگار ایرنا، شهرستان گرمسار دارای حدودی نیمی از واحدهای صنعتی استان سمنان است و سه شهرک صنعتی ایوانکی، فجر و پایتخت در این شهرستان در غربیترین نقطه استان و در جوار تهران قرار دارند.