دکتر علیرضا مهرعلیان روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این طرح برای ۲ گروه سنی سه تا ۶ سال و همچنین ۶ تا ۱۲ سال در مراکز جامع خدمات سلامت و همچنین مدارس استان صورت می گیرد که از ابتدای سال جاری تاکنون برای چهار هزار و ۸۶۱ کودک سه تا ۶ سال نیز این طرح انجام شده است.
وی ادامه داد: وارنیش فلوراید ماده ای است که واکسن دندان نامیده می شود و به سطح مینای دندان زده می شود تا در مقابل اسید دندان مقاومت کند و طبق مقالات پزشکی، این ماده می تواند ۴۰ تا ۶۰ درصد مانع پوسیدگی دندان ها شود.
دکتر مهرعلیان تصریح کرد: "وارنیش فلورایدتراپی" بهعنوان یک اقدام پیشگیری از پوسیدگی و کمک به بهبود سلامت دندان کودکان در دنیا شناخته شده که در برنامه سلامت دهان و دندان دانشآموزی و طرح تحول سلامت دهان و دندان در حوزه پیشگیری نیز جایگاه ویژهای دارد.
این مسوول یادآورشد: این طرح یک کار پیشگیری در سطح ملی محسوب می شود که سالی ۲ مرتبه اجرای آن در سطح استان توسط مراقبان و بهورزان سلامت صورت می گیرد، اجرای طرح از ابتدای سال آغاز شده و تا پایان سال ادامه خواهد داشت.
رییس مرکز بهداشت شهید بلندیان شهرستان قزوین خاطرنشان کرد: اخیرا در فضای مجازی شایعاتی در زمینه مضرات فلوراید مطرح شده که اطلاعات اشتباهی است چرا که این طرح توسط افراد متخصص و آموزش دیده صورت می گیرد و تمام موارد سلامت و میزان مصرف این مواد توسط آنها رعایت می شود.