سیدسجاد حسینی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از مجموع ساختمانهای ناایمن شناسایی شده در شهر گنبدکاووس ۴۳ باب سال گذشته و ۱۸ مورد درسال جاری بوده است.
وی اضافه کرد: فرسودگی و مشکلات فنی ساختمان و نداشتن سیستمهای اعلام و خاموش کردن آتش از مهمترین مشکلات بناهای ناایمن شهر گنبدکاووس است.
حسینی ادامه داد: بیشتر مجتمعهای مسکونی، تجاری، آموزشی، فرهنگی و پزشکی گنبدکاووس که به سبب نداشتن سیستمهای اعلام و اطفای حریق به آنها اخطار داده شده است، نسبت به رفع نواقص اقدام کردند.
دبیر کارگروه شناسایی ساختمانهای ناایمن شهر گنبدکاووس همچنین گفت: ساختمانهای ناایمن شناسایی شده این شهر که به لحاظ فنی و ابنیه دچار نقص بودند برخی مالکان هنوز اقدامی برای رفع نواقص انجام ندادند که به آنها اخطارهای مجدد داده شده است.
وی بابیان اینکه شناسایی مجتمعهای ساختمانی ناایمن در شهر گنبدکاووس ادامه دارد، افزود: رعایت اصول فنی و ایمنی در ساختمانها بویژه مراکز با تجمع بالا جمعیت یک الزام قانونی است.
حسینی اضافه کرد: کارگروه شناسایی ساختمانهای ناایمن شهر گنبدکاووس به ریاست شهردار و دبیری سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری و با حضور نمایندگانی از فرمانداری، دادستانی، نظام مهندسی، راه و شهرسازی و تعاون، کار و رفاه اجتماعی تشکیل شده است.
گنبدکاووس با افزون بر ۱۷۰ هزار نفر جمعیت و ۲۸ کیلومترمربع وسعت، دومین شهر بزرگ استان گلستان است.