به گزارش ایرنا، سیدسعید شاهرخی روز سه شنبه در نشست با فعالان سیاسی، اجتماعی و فرهنگی شهرستان رزن اظهار داشت: یكی از برنامه های اصلی دشمن ناامید كردن مردم با بزرگ نمایی مشكلات، ناامن و آشوب زده جلوه دادن كشورمان است.
وی ادامه داد: كارها و فعالیت های بی شماری برای رفاه مردم كشورمان انجام شده است اما دشمن بر روی آنها سرپوش گذاشته و مشكلاتی نظیر كمبود آب را بزرگنمایی می كند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان بیان كرد: یك عده معلوم الحال در بیرون از كشور دنبال طرح و برنامه ریزی برای این ملت هستند؛ غافل از اینكه این ملت به نسخه پیچیده شده توسط آنان عمل نمی كنند.
شاهرخی با تاكید بر ضرورت تقویت احزاب گفت: احزاب و تشكل های سیاسی باید فراتر از یك مُهر و عنوان باشند؛ بنابراین باید با نفوذ در لایه های مختلف جامعه با مردم ارتباط برقرار كنند.
وی ادامه داد: آنها می توانند افرادی با ایده های مختلف را در قالب اساسنامه سامان داده و در این راستا علاوه بر گسترش كمی، كیفیت احزاب را مورد توجه قرار دهند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان بیان كرد: مكان خانه احزاب مشخص شده و به زودی با حضور مسئولان سیاسی راه اندازی می شود.
شاهرخی یكی از اولویت های استان را ساماندهی مردم بر اساس سلیقه ها، توانمندی ها و فرصت سازی برای حضور آنان در عرصه های مختلف در قالب سمن ها دانست و از آسان سازی ارایه مجوز راه اندازی سازمان های مردم نهاد خبر داد.
وی خواستار برون سپاری فعالیت ها توسط نهادهای دولتی شد و اظهار داشت: مدیران علاوه بر بهره گیری از توان سمن ها از نطر كمی و كیفی آن ها را تقویت كنند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان گفت: با توجه به اجرای منشور حقوق شهروندی در همدان باید با برگزاری جلسات گفت و شنود و دیدار چهره به چهره با مردم، مشكلات را رفع كرد.
شاهرخی با بیان اینكه برخی از نبود فرصت های شغلی گلایه مند هستند، توضیح داد: عده ای با وجود فرصت های شغلی تنها به فكر مشاغل اداری و پشت میز نشستن هستند.
وی تاكید كرد: برای رفع این مشكل ابتدا باید فرهنگ كار در كشور اصلاح و كار و تلاش برای كسب روزی حلال به عنوان یك ارزش نهادینه شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان همچنین بر ضرورت استفاده بهینه از منابع به ویژه آب تاكید كرد و افزود: برای جلب مشاركت مردم ابتدا باید فرهنگ صحیح استفاده از آب را به مردم آموزش داد تا این نعمت برای نسل فعلی و آینده حفظ شود.
شاهرخی اضافه كرد: استان همدان برای عبور از خشكسالی ضمن فرهنگ سازی برای كنار گذاشتن روش غرق آبی كشت محصول، 80 درصد زمین های كشاورزی را به آبیاری مكانیزه تجهیز كرده است.
وی ادامه داد: اگر بنا باشد مسئولان پشت میز بنشینند و گفت و شنود بین آنها و مردم صورت نگیرد، نمی توان برای این قبیل مشكلات چاره و راهكاری اندیشید.
شاهرخی گفت: گفت و گو در عرصه های مختلف با مردم اولویت برنامه های دولت است؛ چراكه این اقدام موجب تقویت سرمایه های اجتماعی می شود.
** خدمات دولت اطلاع رسانی شود
فرماندار رزن نیز در این جلسه گفت: اطلاع رسانی خدمات دولت دولتمردان برای امیدوار كردن مردم ضروری است و باید در این مسیر گام برداشت.
سید رضا سلامتی بیان كرد: با توجه به تلاش استكبار برای ناامید كردن مردم باید خدمات صورت گرفته به خوبی منعكس شود.
وی افزود: یكی از اولویت ها در رزن حمایت از سازمان های مردم نهاد با هدف پیشبرد امور است و سمن های این شهرستان بسیار فعال هستند.
نماینده سازمان مردم نهاد آب و خاك شهرستان رزن نیز در این نشست گفت: این سمن با شعار و هدف ارتقای فرهنگ مصرف بهینه آب و حمایت از ادارات متولی در این حوزه، فعالیت خود را آغاز كرد.
جابر نعمتی افزود: برداشت های بی رویه از منابع آب های زیر زمینی، از بین رفتن بیشتر چشمه ها و قنوات و استفاده 92 درصدی از منابع آبی موجود توسط بخش كشاورزی زنگ خطری جدی برای حوزه آب به شمار می رود.
وی بیان كرد: به منظور اطلاع رسانی و هشدار در زمینه كمبود آب، این سمن 40 نشست با حضور مسئولان، ائمه جمعه و جماعات و عوامل موثر در این خصوص برگزار كرد.
نعمتی یادآوری كرد: با وجود كم كاری دولت های گذشته در حفظ منابع آبی، اما دولت تدبیر و امید با متخلفان این حوزه با جدیت برخورد كرده است.
مسئول انجمن ادبی شهید مفتح رزن نیز در این نشست گفت: این شهرستان دارای گنجینه فراوانی از علم، ادب و فرهنگ از گذشته تا كنون بوده كه پس از پیروزی انقلاب آثار فاخری به انجمن ادبی تحویل دادند.
زهره شمس از مسئولان درخواست كرد بستر مناسبی برای رشد و تعالی ظرفیت های ادبی و فرهنگی این شهرستان فراهم شود و این وظیفه تنها به اداره فرهنگ و ازشاد محول نشود.
وی با بیان اینكه همه ادارات دارای نهاد فرهنگی هستند، افزود: نهادهای دولتی از توان هنرمندان بومی برای كارهای هنری استفاده كنند تا ضمن ایجاد شغل برای آنها، این هنرمندان در شهرستان حفظ شوند.
مسئول سازمان مردم نهاد «نگاه برتر» رزن و فعال در سمن حوزه پیشگیری از آسیب اجتماعی نیز در این جلسه گفت: با توجه به رشد روز افزون آسیب های اجتماعی نظیر طلاق و اعتیاد، این سمن رویكرد پیشگیری و كنترلی در پیش گرفته است.
سعید خسروی افزود: یكی از برنامه های این سمن برگزاری كارگاه آموزشی برای سرپرستان خانوار و آشنا كردن آنها با آسیب ها و معضلات اجتماعی با هدف كاهش اینگونه آسیب هاست.
وی بیان كرد: با وجود اینكه سمن ها داوطلبانه كار خود را انجام می دهند اما نیازمند حمایت های مادی به ویژه برای تامین مكان برگزاری نشست ها و چاپ بنر و تراكت هستند.
یك فعال سیاسی شهرستان رزن نیز در این نشست گفت: برخورد با دارندگان چاه های غیرمجاز و انسداد آنها كار خوب اما ناكافی بود.
قاسم شكرالهی افزود: بسیاری از دارندگان چاه های دارای مجوز، اقدام به حفر غیرمجاز چند حلقه چاه در مجاورت چاه دارای مجوز و برداشت آب بیش از سهمیه پیش بینی شده كردند.
وی با بیان اهمیت در نظر گرفتن كشت های جایگزین محصولات پُرآب بر اظهار داشت: برخی كشاورزان همچنان در این شرایط كم آبی اقدام به كشت سیب زمینی و هندوانه می كنند كه امیدوارم كشت این قبیل محصولات به طور كامل ممنوع شود.
این فعال سیاسی كه سال ها در حوزه جهاد كشاورزی نیز فعالیت كرده است، افزود: برخی مواقع به بهانه حفظ خاك، آلونك هایی كه در حاشیه باغ برای استراحت ساخته شده اند، تخریب می شوند و این در حالیست كه هزاران تُن لجن موزاییك بدون نظارت كنار جاده ها رها شده است و با یك بارندگی به زمین های پایین دست جاری می شوند.
وی بیان كرد: كشت زیر پلاستیكی و رها كردن پلاستیك در زمین كشاورزی آسیب زیادی به ساختمان خاك وارد می كند، اما برخوردی با این طیف كشاورزان متخلف نمی شود.
یك فعال رسانه ای و فرهنگی رزن نیز در این نشست گفت: این شهرستان دارای عالم فرزانه و فرهیخته ای همچون آیت الله شوندی است كه بیش از 200 عالم از جمله امام راحل شاگرد ایشان بودند.
محمود توسلی مهران افزود: باید علاوه بر فعالیت های اقتصادی برای شناساندن فرهنگ و هنر این شهرستان نیز تلاش كرد.
وی بیان كرد: به منظور رفع دغدغه اشتغال جوانان، طرحی برای احداث نیروگاه در رزن ارائه شد و یك سرمایه گذار آمادگی خود را برای اجرای آن اعلام كرد.
توسلی ادامه داد: 40 میلیارد ریال تسهیلات برای راه اندازی این طرح نیاز بود كه بانك ها به علت نبود ضامن همكاری لازم را نداشتند.
شهرستان رزن با سه بخش مركزی، قروه و سردرود، 126 روستای دارای سكنه و در مجموع با 119 هزار نفر جمعیت در 81 كیلومتری مركز استان همدان قرار دارد.
7526/2090
معاون استاندار همدان:
سیاه نمایی وضع موجود سناریوی نخ نمای استكبار است
۱۲ تیر ۱۳۹۷، ۱۹:۱۴
کد خبر:
82960910
همدان - ایرنا - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان گفت: بزرگنمایی مشكلات و سیاه نمایی وضع موجود سناریوی نخ نمای استكبار جهانی برای ضربه زدن به نظام اسلامی است اما دشمن باید بداند كه با این ترفندها به هدفش دست نمی یابد.