به گزارش خبرنگار ایرنا، رمضانعلی حیدری خلیلی شامگاه یكشنبه در بازدید از انجمن سینما جوان سنندج با اشاره به اینكه بهره مندی از تولیدات سینمایی و امكان تماشای فیلم حق همه مردم است، اظهار داشت: در این ارتباط توسعه سینما در استان ها در دستور كار قرار گرفته است.
وی اضافه كرد: با اجرای طرح ها و برنامه های مختلف نیازهای سینمایی موجود در كشور با مشاركت بخش خصوص و مسئولان فرهنگی استان ها در قالب تفاهم نامه مرتفع خواهد شد.
معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان سینمایی افزود: اكران همزمان فیلم های جشنواره های فجر، كودك، كوتاه و سینما حقیقت در مراكز استانی در راستای برقراری عدالت فرهنگی انجام می شود.
وی یادآور شد: به دلیل عدم برخورداری از امكانات لازم در حوزه نمایش فیلم در برخی شهرهای كشور این امكان به صورت كامل عملیاتی نشد و استان ها در حوزه نمایش فیلم نسبت به یكدیگر فاصله های زیادی دارند.
حیدری خلیلی از تجهیز سالن مجتمع فرهنگی هنری سقز به امكانات سینمایی خبر داد و تاكید كرد: همزمان با چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، اكران فیلم های سینمایی در مجتمع فرهنگی هنری سقز آغاز خواهد شد.
معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان سینمایی با اشاره به اینكه انجمن های سینما جوان بازوی اجرایی سازمان سینمایی در حوزه تولید فیلم كوتاه و حمایت از فیلمسازان جوان هستند، گفت: با ایجاد پاتوق های فیلم كوتاه به دنبال پاسخ به نیاز جامعه مخاطب كشور هستیم.
حیدری خلیلی افزود: ساختار حمایتی برای انجمن های سینما جوان تعریف شده و تولیداتی كه بتواند مسایل اولویت دار فرهنگی استان ها را هدف قرار دهد از امتیازات حمایتی برخوردار خواهند شد.
** تولید 60 فیلم كوتاه در كردستان
مدیر انجمن سینما جوانان ایران دفتر سنندج نیز در حاشیه این بازدید با بیان اینكه كردستان بالاترین آمار تولید فیلم كوتاه را نسبت به دیگر استانهای كشور دارد، گفت: در یكسال گذشته حداقل 60 فیلم كوتاه در این استان تولید شده است.
سالم صلواتی نبود محل مناسبی برای اكران و نمایش فیلم های تولید شده هنرمندان استان را عمده ترین مشكل فعالان این حوزه دانست و افزود: در دو سال گذشته تنها 300 میلیون ریال اعتبار برای حوزه فیلم كردستان اختصاص یافته كه این میزان حمایت فقط می تواند به تولید یك فیلم كمك كند.
وی با بیان اینكه فیلمسازان و هنرمندان فیلمساز بسیار بزرگی در استان رشد كرده اند، اضافه كرد: هنرمندان حوزه فیلم كوتاه كردستان با وجود این امكانات و حمایت ها همواره در جشنواره های ملی و بین المللی خوش درخشیده اند.
صلواتی یادآور شد: با وجود همه این توانمندی ها حداقل سالنی در اختیار فیلمسازان استان قرار ندارد كه بتوانند فیلم های خودشان را ببینند.
مدیر انجمن سینما جوانان ایران دفتر سنندج خواستار حمایت بیشتر از هنرمندان فیلمساز شهرستانی شد و تاكید كرد: كردستان در حوزه سینما ظرفیتهای بسیار بالایی دارد اما شرایطی كه بتوان جوابگوی نیاز مخاطبان و فعالان این عرصه باشد حداقل است در حالیكه هنرمندان این حوزه نیازمند توجه و حمایت های بیشتری هستند.
معاون توسعه فناوری و مطالعات سازمان سینمایی كشور در سفر روز یكشنبه خود به كردستان علاوه بر بازدید از انجمن سینما جوان دفتر سنندج از سینما شیدا، تنها سینمای بخش خصوصی شهر سنندج هم بازدید كرد، حضور در شهرهای سقز و بانه از دیگر برنامه های سفر حیدری خلیلی است.
9936/9102
سنندج - ایرنا - معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان سینمایی كشور گفت: مجتمع های فرهنگی هنری 30 شهر فاقد سالن سینمایی با مشاركت توسط بخش خصوصی به امكانات مورد نیاز نمایش فیلم تجهیز می شوند.