۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۲:۳۵
کد خبر: 83319548
T T
۰ نفر

معاون استاندار : حوزه كسب و كار نيازمند فهم مشترك است

۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۲:۳۵
کد خبر: 83319548
معاون استاندار : حوزه كسب و كار نيازمند فهم مشترك است

ساري - ايرنا - معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استاندار مازندران گفت: بايد تفاهمي بين دانشگاهها و دستگاههاي دولتي اتفاق بيفتد و به فهم مشترك درباره مسائل حوزه كسب و كار دست يابند چون اين حوزه نيازمند فهم مشترك است.

به گزارش خبرنگار ايرنا، حسين حسن نژاد روز يكشنبه در جلسه كارگروه تخصصي بانوان و خانواده استانداري مازندران افزود: بخش هاي كشاورزي در مازندران وجود دارد كه قابليت اشتغال زايي مناسبي است و بايد مورد توجه قرار گيرد.
وي ادامه داد : حوزه ترويج كشاورزي كه بخش بسيار مهمي است مي تواند زمينه ساز تحول در كشاورزي باشد و به اقتصاد كشاورز كمك كند.
معاون استاندار مازندران گفت: بزرگ ترين مشكل ما در ارتباط با جوانان اين است كه مهارت اجتماعي لازم را براي زندگي ندارند و بخش از جامعه در اين زمينه با مشكل مواجه هستند.
وي با بيان اين كه منابع در اختيار قرار دارد اما قابليت بهره گيري از اين منابع وجود ندارد ، افزود : فرصت هاي جدي اشتغال را مي توان از ميان اين منابع به دست آورد.
حسن نژاد با اشاره به اينكه نگاه نادرستي حاكم است كه ايده پردازان به جاي تجاري سازي ايده به دنبال دريافت تسهيلات هستند، گفت : اگر چه ارائه تسهيلات، بخشي از كار است اما اگر ايده ها مبتني بر نوآوري بوده و شغل مفيد ايجاد كند ، توجيه اقتصادي براي تسهيلات ايجاد مي كنند.
وي با بيان اين كه بانك ها نگاه اقتصادي به طرح هاي تسهيلات محور دارند ، افزود: از جدي ترين مشكلاتي كه در حوزه بانكي داريم اين است كه برخي طرح ها توجيه اقتصادي ندارند.
اين مسئول خواستار همكاري جدي ميان دانشگاهها و دستگاههاي دولتي براي حل اين مشكل شد و گفت : مي توان برخي كارها بويژه در حوزه اشتغال را به گونه اي انجام داد كه هم پايدار بوده و توجيه اقتصادي داشته و هم با ايجاد اشتغال زمينه بهبود اقتصادي خانواده ها را فراهم كند.
** كم كاري برخي دستگاهها در كاهش آسيب هاي اجتماعي
معاون اجتماعي و پيشگيري دادگستري مازندران هم در اين نشست بر ضرورت برگزاري منظم جلسات مربوط به كاهش آسيب هاي اجتماعي تاكيد كرد و گفت: اما دستگاه هايي هستند كه درباره كاهش آسيب هاي اجتماعي همكاري نمي كنند.
حجت الاسلام سيد مرتضي موسوي افزود : بخشي از پرونده هاي وارده به تشكيلات قضايي مربوط به طلاق و يا آسيب هايي كه متوجه فرزندان اين افراد مي شود مربوط به اشتغال افراد است.
وي توضيح داد : بسياري از فرزندان طلاق و سرپرستان خانوار كه مرد بودند نشان داد اشتغال بانوان توانست جلوي اين آسيب ها را بگيرد و مشاغل بانوان در كنار خانواده توانسته از گسترش آسيب هاي اجتماعي جلوگيري كند.
او افزود : در مباحث طلاق با همه زحماتي كه كشيده مي شود اما به اين مسائل توجه نمي شود. اين قسمت ها را كمتر مي بينيم كه بانوان با از خود گذشتگي و ايجاد اشتغال به حفظ خانواده كمك مي كنند و اين مسائل بايد برجسته شود.
وي با بيان اينكه مشكل اقتصادي توسط كارشناسان غربال گري طلاق، ديده نمي شود، گفت : در مراكز مشاوره طلاق نياز داريم به اين مسائل توجه شود.
اين مسئول با اشاره به اينكه صدا و سيما فرصتي در اختيار كارشناسان قرار نمي دهد تا با توليد محتوا، آسيب هاي اجتماعي كاهش يابد، اظهار كرد: آنچه در توان داريم براي توليد محتوا اقدام مي كنيم اما نيازمند تعامل همگاني هستيم.
وي با اشاره به اينكه دولت در زمينه كاهش آسيب هاي اجتماعي اعتبار اختصاص داده و مراكزي را براي ترك اعتياد در نظر گرفته است، افزود : اما همه وجوه يك آسيب بايد در نظر گرفته شود تا بتوانيم آن را كاهش دهيم.
9927/1654