به گزارش روز یكشنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشكی شهید صدوقی یزد زارع افزود: از خوردن برگ های سبز تیره كاهو به دلیل خشن بودن، صرف نظر نكنید، زیرا حاوی مواد مغذی بی شماری نسبت به برگ های سبز روشن هستند.
وی اظهار داشت: چای سبز از دیگر مواد غذایی بسیار مفید در جلوگیری از سرطان ریه به شمار می آید، چنانچه در ژاپن حتی بین اشخاص معتاد به سیگار، تعداد سرطان ریه كمتر از سایر كشورها ( نظیر كشورهای اروپایی و آمریكا ) است.
زارع یادآورشد: سبزی خوردن به خصوص ترب، تره و پیازچه بسیار مفید و سودمند هستند و علاوه بر داشتن فیبر و ویتامین C ، دارای مواد ضد میكروب نیز هستند.
این كارشناس با بیان اینكه مواد غذایی كه دارای اسید فولیك هستند ، مقاومت سلول ها را در برابر سرطان ریه افزایش می دهند، تصریح كرد:دانشمندان توصیه می كنند برای مبارزه با سرطان ریه تا جایی كه می توانید بیشتر از این خوراكی ها استفاده كنید اسفناج ، كلم برگ ، شلغم ، برگ چغندر ، كلم بروكلی ، كلم بروكسل ، لوبیای خشك و دانه سویا. انگور و انار ، دو میوه بسیار موثر و مفید برای حفظ سلامت بدن به شمار می آیند. ك/3
7546/1968
یك كارشناس مواد غذایی در یزد:
سبزي هاي سبزتيره مناسبترين منابع تغذيه اي براي جلوگيري ازسرطان هستند
۱۸ دی ۱۳۹۰، ۱۰:۱۵
کد خبر:
30754037
يزد- كارشناس موادغذايي مركز بهداشت استان يزد گفت: سبزي هاي برگ سبز تيره از مهمترين و مناسب ترين منابع تغذيه اي براي جلوگيري از سرطان است.