به گزارش دریافتی ایرنا، حجتالاسلام غلامرضا محمدزاده، در همایش استانی وقف، احسان ماندگار خطاب به واقفان و خیران و نیكاندیشان افزود: اگر خیرات این شهرستان به سمت وقف سوق داده شده و ساماندهی شود، این مهم می تواند به عنوان صدقه جاریه تا ابد باقی بماند.
این مقام مسئول گفت: وجود آب انبارهای گراش و جنوب استان فارس یكی از اعمال خیر این مردم در زمانهای دور است و از واقفان می خواهیم نسبت به ثبت موقوفات خود در سامانه جامع موقوفات كشور اقدام كنند.
مدیركل اوقاف و امور خیریه استان فارس در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینكه در استان فارس 700 نقطه فاقد مسجد وجود دارد،از واقفان و خیران شهرستان گراش در مورد مسجدسازی در سایر نقاط این استان دعوت كرد.
براساس این گزارش، حجت الاسلام محمد حلاجی، امام جمعه گراش نیز در این همایش این شهرستان را مهد واقفان، خیر اندیشان معرفی كرد و گفت: شاهدیم این خاك خوب كه با ارادت به مولای علی (ع) عجین یافته، امروز مامن پرورش خیرین و واقفانی است كه افتخار خود را ارادت به مولا و خدمتگزاری به مردم و محرومان جامعه اسلامی می دانند.
وی با ارائه گزارشی از فعالیت های حوزه های علمیه گراش، از واقفان حوزه های علمیه در این شهرستان به دلیل حمایت های مادی و معنوی از حوزه های علمیه خواهران و برادران گراش تقدیر و تشكر كرد.
همچنین مسعود خواست خدایی، فرماندار گراش نیز مردم این خطه جنوبی استان فارس را مردمی شهید پرور و عاشق اهلبیت نام برد و از تقدیم یكصد و 25 شهید به اسلام در هشت سال دفاع مقدس به عنوان ماندگار ترین احسان مردم یاد كرد.
همایش استانی وقف، احسان ماندگار با هدف تجلیل از نیك اندیشان، واقفین و خیرین به میزبانی شهرستان گراش برگزار شد.ك/1
7374 /675
گراش مي تواند در بخش موقوفات الگوي مناسبي براي فارس و كشور باشد
۱۲ بهمن ۱۳۹۰، ۱۱:۵۴
کد خبر:
30792027
شيراز-مديركل اوقاف و امور خيريه استان فارس گفت : 80 درصد ابنيه گراش در بخش آموزشي، اداري، فرهنگي، مساجد، حسينيه ها و حوزه هاي علميه در دانشگاه ها توسط واقفان و خيران ايجاد شده اند كه شهرستان گراش مي تواند در بخش خيرات و موقوفات الگوي مناسبي براي اين استان و كشور باشد.