زنان باردار مصرف چای و قهوه را محدود کنند
.........................................
خبرگزاری جمهوری اسلامی 29/07/1390
اجتماعی.زنان.بارداری.هفته سلامت زنان
تهران - متخصص تغذیه گفت: زنان باردار باید در دوران بارداری مصرف چای و
قهوه را به دلیل وجود کافئین محدود کنند.
"مرتضی صفوی" روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا افزود: مصرف
نوشیدنی های حاوی کافئین مثل چای یا قهوه خطرات جدی و خود به خودی مثل سقط
جنین را به دنبال دارد.
وی با بیان اینکه تغذیه مادر در دوران بارداری برای تولد نوزادی سالم بسیار
حائز اهمیت است، افزود: تغذیه مناسب مادر از تولد نوزادی ناقص، کم وزن و
نارس جلوگیری می کند.
صفوی ادامه داد: چنانچه سلامت مادران قبل از بارداری تامین نشود، شاهد تولد
نوزادانی نارس و کم وزن خواهیم بود چرا که مصرف برخی از مواد غذایی توسط
مادر برای رشد و نمو جنین بسیار تاثیرگذار است.
متخصص تغذیه با بیان اینکه مادران چاق در معرض پر فشاری خون و دیابت هستند،
افزود: فرزندان متولد شده از مادران چاق، در معرض چاقی دوران کودکی هستند.
وی با یادآوری اینکه چربی از دیگر منابع مهم انرژی در زنان باردار است،
گفت: مصرف ویتامین های محلول در آب، ویتامین های B1 و B12 به زنان باردار در
طول دوران بارداری توصیه می شود.
اجتمام**9105**1569**