۲۳ مرداد ۱۳۸۶، ۰:۰۱
کد خبر: 6208661
T T
۰ نفر
بخش زنان وزایمان تنهابیمارستان پارسیان هرمزگان تعطیل است/مشکلات انتقال بیماران به دیگر شهرستان ها ......................................................................
بندرعباس ، خبرگزاری جمهوری اسلامی 23/5/86 داخلی.اجتماعی.بهداشت.
مدیر داخلی تنها بیمارستان پارسیان ازتوابع هرمزگان گفت: به علت تعطیل شدن بخش زنان و زایمان این شهرستان،یک زن باردار هنگام اعزام به بیمارستان بندرلنگه در داخل آمبولانس، زایمان کرد.
دکترابراهیم حسینی پور سه شنبه درگفت وگو با خبرگزاری جمهوری اسلامی اظهار داشت: از آنجایی که آمبولانس مجهز به وسایل لازم بود، هیچ مشکلی برای مادر و کودک پیش نیامده و حال هر دو آنان رضایتبخش اعلام شده است.
وی گفت:در شهرستان 65 هزار نفری پارسیان واقع درفاصله 450 کیلومتری غرب بندرعباس در ماه بین 140 تا170 زایمان انجام می شود.
حسینی پوراضافه کرد:به دلیل نبود پزشک متخصص،بخش زنان وزایمان بیمارستان رستمانی پارسیان از اوایل مرداد ماه تعطیل شده است.
به گفته وی،ازاسفندماه پارسال تا اوایل مردادماه امسال بخش زنان و زایمان این بیمارستان به صورت نیمه تعطیل فعالیت داشت که از سه هفته قبل تاکنون به دلیل نداشتن پزشک، تعطیل است.
مدیرداخلی بیمارستان پارسیان اظهارداشت: هم اکنون بیماران برای مداوا و همچنین زایمان به بیمارستان های همجوار در کنگان از توابع بوشهر درفاصله 180 کیلومتری، بندرلنگه در 220 کیلومتری، گراش لارستان از توابع فارس در فاصله270 کیلومتری و یا بندرعباس در فاصله 450 کیلومتری با خودروهای شخصی اعزام می شوند.
حسینی پور ادامه داد: درحالی بخش زنان و زایمان این بیمارستان تعطیل شده که اورژانس این شهرستان 65 هزارنفری تنها دارای یک آمبولانس است که آن هم به دلیل کمبود سهمیه بنزین، قادر به انجام همه ماموریت ها نیست.
وی به نقل از رییس اورژانس پارسیان اظهارداشت:برای رفت و برگشت آمبولانس در مسیر بندرعباس نیاز به 140 لیتر بنزین است درحالی که سهمیه ماهانه این خودرو تنها کفاف انجام سه ماموریت را می دهد.
مدیرخدمات پرستاری بیمارستان رستمانی پارسیان نیز گفت: تاقبل از تعطیلی یعنی اسفندماه سال قبل در ماه بطور متوسط بین 170 تا 200 زایمان در این بیمارستان زیر نظر پزشک متخصص صورت می گرفت.
خانم محمدی از مسوولان دانشگاه علوم پزشکی واستانداری هرمزگان خواست برای حفظ سلامتی مادران و کودکان و همچنین جلوگیری از بروز حادثه ناگوار هنگام عزیمت مادران باردار به شهرهای همجوار،تصمیم گیری کنند.
رییس بیمارستان پارسیان نیز دلیل تعطیلی بخش زنان و زایمان را نداشتن پزشک متخصص اعلام و اظهارداشت: متاسفانه وزرات بهداشت ودرمان حقوق ومزایای پزشکان متخصص درمناطق محروم و خوش آب وهوای کشور را یکسان پرداخت می کند.
دکتر رضا داوری گفت:باپیگیری انجام شده ازطریق دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان و مذاکره با پزشکان متخصص قرار شد از اول مهرماه بخش زنان و زایمان این بیمارستان دارای متخصص شود.
گزارش خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی از پارسیان حاکی است که فرماندار این شهرستان اواسط بهار امسال نسبت به تعطیل شدن بخش زنان و زایمان و همچنین جراحی این بیمارستان به مسوولان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان هشدار داده بود.
علی اکبر نکهتیار در گفت وگو با خبرگزاری جمهوری اسلامی باانتقاداز آنچه بی توجهی مسوولان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نسبت به تامین پزشک متخصص زنان و زایمان و جراح عمومی اعلام کرده بود، گفت: در صورت ادامه این روند این دو بخش تعطیل می شوند.
فرماندار پارسیان بیان کرد: این درحالی است که بیمارستان 64 تختخوابی رستمیان بایستی به کارگران و کارکنان پارس جنوبی که درفاصله 35 کیلومتری این شهر قرار دارد، خدمات بهداشتی و درمانی ارایه کند.
نکهتیار افزود:قرارگرفتن پارسیان در محور اتصال سه استان بوشهر، هرمزگان و فارس به پارس جنوبی، موجب بروز تصادفات رانندگی زیادی می شود که به دلیل نداشتن جراح عمومی به دیگر مراکز منتقل می شوند که تعدادی از آنان به دلیل خونریزی و شدت جراحت در بین راه جان خود را ازدست می دهند.
فرماندار پارسیان،تعداد پزشکان این شهرستان را درمجموع 9 نفر شامل شش پزشک عمومی و متخصص داخلی، بیهوشی و کودکان با 140 نفر کادر ذکر کرد.
بیمارستان 64 تختخوابی رستمانی پارسیان با 50 میلیاردریال هزینه بوسیله فرد نیکوکار عبدالله رستمانی احداث شد و در سال 81 به بهره برداری رسید.
این بیمارستان دارای سه اتاق عمل، بخش های جراحی عمومی، زنان وزایمان، کودکان، داخلی، دیالیز، اورژانس، دندانپزشکی و درمانگاه است.
دارا بودن 17 واحد مسکونی ویلایی مجهز وهمچنین مهمانسرای مردانه و زنانه ویژه همراهان بیمار و تجهیزات مدرن و پیشرفته پزشکی در بخش های مختلف از دیگرامکاناتی محسوب می شود که به گفته مدیرداخلی بیمارستان رستمانی پارسیان نمونه آن در کمتر بیمارستان دولتی در سطح کشور وجود دارد.
این خیر اهل پارسیان و سازنده بیمارستان رستمانی تاکنون اضافه بر احداث 50 مدرسه درسطح هرمزگان چندین مسجد و راه دسترسی به روستاهای دور افتاده نیز دراین استان ساخته است.
نماینده خیر یادشده با ابراز تاسف از تعطیلی بخش زنان وزایمان پارسیان ابراز داشت:تامین پزشکان از سوی دولت موجب دلگرمی بیشتر خیرین در این خطه می شود.
رستمانی از مسوولان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان ومنطقه پارس جنوبی خواست در زمینه دعوت از پزشکان متخصص جراحی عمومی و زنان و زایمان برای ادامه کار در شهرستان پارسیان اقدام کنند.
شهرستان 65 هزارنفری پارسیان (گاوبندی سابق ) در فاصله 450 کیلومتری غرب بندرعباس مرکز استان هرمزگان قرار دارد که شغل اکثر ساکنان آن کشاورزی، دامداری، کار در کشورهای عربی حوزه خلیج فارس و صیادی است.
در جریان سفر فروردین ماه امسال دکتر محمود احمدی نژاد به گاوبندی، نام این شهرستان به پارسیان تغییر پیدا کرد.ک/3 512/667/675 شماره 081 ساعت 13:42 تمام
۰ نفر