پیروی ازرژیم غذایی سالم بهترین روش پیشگیری ازبیماریهای قلبی وعروقی است
۲ مهر ۱۳۸۵، ۰:۰۱
کد خبر:
6306258
پیروی ازرژیم غذایی سالم بهترین روش پیشگیری ازبیماریهای قلبی وعروقی است
#
تهران، خبرگزاری جمهوری اسلامی 02/07/85
داخلی.اجتماعی.سلامت.تغذیه.قلب و عروق.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی،
پیروی از یک رژیم غذایی سالم را بهترین روش برای پیشگیری از بیماری های
قلبی و عروقی اعلام کرد.
دکتر" سید مرتضی صفوی " روز یکشنبه به مناسبت روز جهانی "قلب" در
گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت ایرنا، پرفشاری خون، افزایش چربی های خون
، دیابت ، اضافه وزن، چاقی و کم تحرکی را از عوامل خطر ابتلا به بیماری
قلبی و عروقی ذکر کرد.
وی، افزود: افراد می توانند با یک تغذیه مناسب و متعادل از بروز این
عوامل خطر پیشگیری کنند.
صفوی، مصرف چربی ، نمک و دریافت کالری که در نوشابه ها، شیرینی ها و
تنقلات وجود دارد، به میزان کم و مصرف فیبر(الیاف گیاهی ) موجود در میوه ها،
غلات و حبوبات به میزان بیشتر را در کاهش احتمال ابتلا به بیماری های قلبی
عروقی موثر دانست.
وی،به افراد توصیه کرد در برنامه غذایی روزانه مصرف نان و غلات، میوه
و سبزی، شیر و لبنیات، گوشت، حبوبات و تخم مرغ را فراموش نکنند.
این مسوول در وزارت بهداشت، ادامه داد: به جای مصرف غذاهای سرخ شده
می توان از غذاهای آب پز، بخارپز، تنوری و کبابی استفاده کرد.
صفوی،استفاده از انواع سبزی های معطر، آبلیمو، آبغوره ، سرکه ، روغن
زیتون و ماست کم چرب به عنوان طعم دهنده در انواع سالاد و غذاها را بهترین
جایگزین برای مصرف انواع سس های چرب ذکر کرد.
وی، همچنین استرس و فشارهای روانی را یکی از عوامل ابتلای افراد به
بیماری های قلبی و عروقی ذکر کرد و گفت: افراد باید روش های کنترل و
برخورد مناسب با استرس را یاد بگیرند.
اجتمام/ 9114/ 1564