شهروندان خرم آبادی: با وجود افزایش قیمت نان، کیفیت آن همچنان پایین است
#
خرم آباد ، خبرگزاری جمهوری اسلامی 12/04/82
داخلی.اقتصادی.نان
شهروندان خرم آبادی می گویند: با وجود اینکه قیمت نان افزایش یافته، اما
کیفیت آن همچنان پایین است.
آنان به خبرنگار ایرنا گفتند: نان طبخ شده توسط بیشتر نانواییهای این
شهر بدلیل پایین بودن کیفیت قابل مصرف نیست.
یک شهروند خرم آبادی گفت:بسیاری از نان مصرفی ما به ضایعات تبدیل می شود،
که این امر فشار مضاعفی بر روی قشر آسیب پذیر جامعه وارد می کند.
"مجید سپهوند" اظهار داشت: بیش از 40 درصد نانهای نانوایان این شهر،
بصورت سوخته یا خمیر به مشتریان عرضه می شود.
وی افزود: به همین دلیل حداقل یک سوم نانها بدون استفاده دور ریخته شده
و به نان خشک تبدیل می شود.
دیگر شهروند خرم آبادی نیز گفت: گفت: بیشتر نانهای مصرفی این شهر بدلیل
نامطلوب بودن، برای افرادی که بیماری گوارشی دارند غیر قابل هضم است.
"امید حسنوند" افزود: نانهای عرضه شده علاوه بر شوری از لحاظ رنک نیز
تیره هستند بطوری که بعضی از مشتریان رغبتی به خرید آن ندارند.
وی گفت: اگر مسوولان ذیربط نمی توانند روی کیفیت نان نظارت کافی داشته
باشند، مسوولیت این امر مهم وضروری را به دستگاه اجرایی دیگری محول کنند.
مدیر کل غله استان لرستان گفت: استفاده نکردن مناسب از فناوری پخت،
نداشتن مهارت نانوایان و پایین بودن کیفیت گندم و آرد از جمله عواملی است
که می تواند کیفیت نان را پایین آورد.
"غلامرضا راد" افزود: اگر آموزش کافی به نانواییها داده شود به طور حتم
پخت نان در این شهر بهتر خواهد شد.
وی گفت: برای بالا بردن کیفیت نان باید به ازای هر کیسه آرد 40 کیلوگرمی
100 گرم خمیر مایه استفاده کنند و صاحبان نانوایی باید در این زمینه دقت
لازم را داشته باشند.
در استان یک میلیون و 650 هزار نفری لرستان، بطور متوسط ماهانه 23 هزار
تن آرد توسط یک هزار و 306 نانوا پخت و در اختیار مشتریان قرار می گیرد.
م ـ ب 220/20/02 م ـ ا
شهروندان خرم آبادی: با وجود افزایش قیمت نان، کیفیت آن همچنان پایین است
۱۲ تیر ۱۳۸۲، ۰:۰۱
کد خبر:
6774009