۱۲ تیر ۱۳۸۲، ۰:۰۱
کد خبر: 6774009
T T
۰ نفر
شهروندان خرم آبادی: با وجود افزایش قیمت نان، کیفیت آن همچنان پایین است # خرم آباد ، خبرگزاری جمهوری اسلامی 12/04/82 داخلی.اقتصادی.نان شهروندان خرم آبادی می گویند: با وجود اینکه قیمت نان افزایش یافته، اما کیفیت آن همچنان پایین است. آنان به خبرنگار ایرنا گفتند: نان طبخ شده توسط بیشتر نانواییهای این شهر بدلیل پایین بودن کیفیت قابل مصرف نیست. یک شهروند خرم آبادی گفت:بسیاری از نان مصرفی ما به ضایعات تبدیل می شود، که این امر فشار مضاعفی بر روی قشر آسیب پذیر جامعه وارد می کند. "مجید سپهوند" اظهار داشت: بیش از 40 درصد نانهای نانوایان این شهر، بصورت سوخته یا خمیر به مشتریان عرضه می شود. وی افزود: به همین دلیل حداقل یک سوم نانها بدون استفاده دور ریخته شده و به نان خشک تبدیل می شود. دیگر شهروند خرم آبادی نیز گفت: گفت: بیشتر نانهای مصرفی این شهر بدلیل نامطلوب بودن، برای افرادی که بیماری گوارشی دارند غیر قابل هضم است. "امید حسنوند" افزود: نانهای عرضه شده علاوه بر شوری از لحاظ رنک نیز تیره هستند بطوری که بعضی از مشتریان رغبتی به خرید آن ندارند. وی گفت: اگر مسوولان ذیربط نمی توانند روی کیفیت نان نظارت کافی داشته باشند، مسوولیت این امر مهم وضروری را به دستگاه اجرایی دیگری محول کنند.
مدیر کل غله استان لرستان گفت: استفاده نکردن مناسب از فناوری پخت، نداشتن مهارت نانوایان و پایین بودن کیفیت گندم و آرد از جمله عواملی است که می تواند کیفیت نان را پایین آورد. "غلامرضا راد" افزود: اگر آموزش کافی به نانواییها داده شود به طور حتم پخت نان در این شهر بهتر خواهد شد. وی گفت: برای بالا بردن کیفیت نان باید به ازای هر کیسه آرد 40 کیلوگرمی 100 گرم خمیر مایه استفاده کنند و صاحبان نانوایی باید در این زمینه دقت لازم را داشته باشند. در استان یک میلیون و 650 هزار نفری لرستان، بطور متوسط ماهانه 23 هزار تن آرد توسط یک هزار و 306 نانوا پخت و در اختیار مشتریان قرار می گیرد. م ـ ب 220/20/02 م ـ ا
۰ نفر