تولیدات گوشت مرغ در هرمزگان تنها جوابگوی نیازیک چهارم استان است
0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
بندرعباس - خبرگزاری جمهوری اسلامی 25/4/74
معاون دام وابزیان سازمان جهادسازندگی استان هرمزگان گفت سالانه 2
هزارتن گوشت مرغ توسط واحدهای موجودتولیدوعرضه میشود که این رقم تنها یک
چهارم نیازاستان راتامین میکند0
مهندس مرتضوی روز یکشنبه افزود هم اکنون 45 واحد مرغداری گوشتی در
سطح هرمزگان فعال است و40 واحد نیز دردست ساخت می باشد.
وی نبود کشتارگاه صنعتی - سردخانه و کمبودنقدینگی وشرایط نامساعد
اب وهوا را از عمده مشکلات صنعت مرغداری در استان هرمزگان اعلام کرد.