۲ شهریور ۱۳۹۰، ۰:۰۱
کد خبر: 7127810
T T
۰ نفر

شب قدر،شب افلاکی شدن دل های خاکی

۲ شهریور ۱۳۹۰، ۰:۰۱
کد خبر: 7127810
شب قدر،شب افلاکی شدن دل های خاکی ..................................................
خبرگزاری جمهوری اسلامی 90/06/02 اجتماعی.مناسبتها.شب قدر شهرکرد- اینک چشمه سار زلال قدر جاری است برای آن که قدرش را می شناسد و زیرباران اشک ندامت بسوی درب های گشوده بهشت دراین شب پرقدر می شتابد.
شب وصل دوستداران،شب اوج خلوص بندگی، معراج معرفت خاکیان و شب شکفتن غنچه دعا در گلستان قنوت خاکیان افلاکی .
شب قدر بهتر از هزار ماه ، شب نزول وحی الهی ،شب استجابت دعا و شب رهایی از خودستایی و رسیدن به اوج خداشناسی است.
فرصت خلوت ، میعاد با خدا، موعد عروج ،بهانه ی زمزمه، شور نیایش ،فرصت بصیرت ،شب تقدیر، شب تجلی تحول و کمال و شب توبه از ویژگی های بارز قدر است.
مراد از قدر یعنی تقدیر و اندازه گیری است و شب قدر شب اندازه گیری است و خداوند متعال در این شب حوادث یک سال را تقدیر می کند و زندگی، مرگ، رزق، سعادت و شقاوت انسان ها و اموری از این قبیل را در این شب مقدر می گرداند.
به گفته علام طباطبایی در قرآن کریم آیه ای که به صراحت بیان کند شب قدر چه شبی است دیده نمی شود ولی از جمع بندی چند آیه از قرآن کریم می توان فهمید که شب قدر یکی از شب های ماه مبارک رمضان است.
قرآن کریم از یک سو می فرماید: انا انزلناه فی لیله المبارکه. این آیه گویای این مطلب است که قرآن یکپارچه در یک شب مبارک نازل شده است و از سوی دیگر می فرماید: شهر رمضان الذی انزل فیه القرآن و گویای این است که تمام قرآن در ماه رمضان نازل شده است .
خداوند در سوره قدر می فرماید: انا انزلناه فی لیله القدر از مجموع این آیات استفاده می شود که قرآن کریم در یک شب مبارک در ماه رمضان که همان شب قدر است، نازل شده است.
شب های قدر، بهانه ای برای زمزمه ی عاشقانه بندگان خدا با معبود خویش است و در حسرت این نجوای خالصانه مومنان قافله قدر پس از چند روز روزه داری و عبادت خدا و حصول تواضع و تضرع آنان ، فرشتگان مقرب بر فرش زمین فرود می آیند.
قدر، شب رهسپاری دل ها به هوای کوی مراد است ، بهانه باردیدن چشم ها، زمزمه ی نیایش زبان ، برافراشته شدن دست های تشنه قنوت دعا و شب وصل آسمان و زمین است.
قدر، شب تطهیر دل و جان در زلال زمزم قرآن و فرصت زودن زنگارهای دل در شط جوشن کبیر است.
شب قدر، فرصت آموزش و توبه و بازگشت به سوی خداست، آنگاه که مومنان زنگار دل را با اقامه نماز و دعا می زدایند و قرآن بسرمی گیرند با زمزمه الغوث الغوث خلصنا من النار یا رب، قرب خدایی می یابند.
شب یافتن روشنی ،شب شکستن نفس،شب شکفتن غنچه های ایمان ، شب سازندگی وتهذیب نفس و شب قدسی شدن همه انفاس در مکتب قدسی مولاعلی (ع) است.
و شب قدر در بیان امام خمینی رحمه الله که فرمود : در این ماه فرق داشته باشیم با سایر ماه ها و دنبال این باشیم که ان شاء الله لیله القدر را دریابیم و برکات لیله القدر را که درآن نازل شده است. همه سعادت عالم در آن شب نازل شده است و از این جهت از همه شب های عالم بالاتر است <.
671 شماره 012 ساعت 09:58 تمام
۰ نفر