۲۳ خرداد ۱۳۸۹، ۰:۰۱
کد خبر: 7158443
T T
۰ نفر
مدیرکل سلامت وزارت بهداشت: عدالت در نظام سلامت باید مورد توجه قرار گیرد ..................................................
خبرگزاری جمهوری اسلامی 89/03/23 اجتماعی.کارگروه.سلامت.مازندران ساری - مدیرکل آموزش و ارتقاء سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت : عدالت در نظام سلامت و بهداشت باید بیشتر مورد توجه مسئولان قرار گیرد .
به گزارش ایرنا، فاطمه رخشانی روز یکشنبه در کارگروه سلامت و امنیت غذایی مازندران در ساری افزود: وضعیت بهداشتی و درمانی شهروندان مناطق محروم و حاشیه شهرها باید بیشتر مورد توجه مسئولان حوزه سلامت و بهداشت قرار گیرد.
وی با اشاره به وضعیت شاخص امید به زندگی در کشور اظهار داشت: براساس بررسی های صورت گرفته، شاخص امید به زندگی در ایران 71 سال و در تهران 72 سال می باشد در حالیکه این متغیر در استان سیستان و بلوچستان 65 سال است مدیرکل آموزش و ارتقاء سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد : مجموع این آمار و ارقام نشان می دهد که مسئولان این حوزه باید اقدامات و تدابیر لازم برای ارتقاء سطح بهداشت و سلامت جامعه را انجام دهند تا شاهد افزایش این شاخص در کشور به خصوص در استان های کم برخوردار باشیم.
وی تصریح کرد: در حال حاضر، ایران در شاخص مرگ و میر کودکان زیر یک سال، رتبه پانزدهم و در شاخص امید به زندگی در بین کشورهای منطقه رتبه هفتم را دارد که بر اساس سند 1404 باید به رتبه های نخست شاخص های سلامت و بهداشت منطقه دست یابیم و قطعا نیل به این مهم، در گروی سعی و تلاش مضاعف است.
رخشانی بیان داشت: همچنین ، کشور ما در حوزه میزان پاسخگویی نظام سلامت بین 190 کشور، رتبه صدم و نیز مشارکت عادلانه در نظام سلامت رتبه 112 را به دست آورده که بسیار نامناسب بوده و باید برای رفع این مشکلات و معضلات تدابیر لازم اندیشیده شود.
وی خاطرنشان کرد: کاهش معاینه پزشکان، کاهش طول اقامت افراد در مراکز درمانی، کاهش روزهای بستری در بیمارستان ها و کمک به ارتقاء نظام سلامت از جمله فوائد طرح خودمراقبتی در سیستم خدمات بهداشتی است.
مدیرکل آموزش و ارتقاء سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خواستار مشارکت جدی تر مردم در نظام سلامت و بهداشت شد و گفت: ایرانیان در مصرف برنج، روغن، قند و شکر زیاده روی کرده و لبنیات، میوه و سبزی کمتری مصرف می کنند که این موضوع به افزایش بیماری ها در جامعه می انجامد.
به گزارش ایرنا، اولین کارگروه سلامت و امنیت غذایی صبح امروز (یکشنبه ) با حضور استاندار مازندران، مدیرکل آموزش و ارتقاء سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و تعدادی از مدیران استانی حوزه سلامت و بهداشت در دانشگاه علوم پزشکی مازندران در ساری برگزار شد.ک/2 519/695/506 شماره 081 ساعت 13:17 تمام
۰ نفر