۱۳ آذر ۱۳۸۶، ۰:۰۱
کد خبر: 7523927
T T
۰ نفر
معلولان چهارمحال وبختیاری : به" توجه" نیاز داریم نه "ترحم" .........................................................
شهرکرد، خبرگزاری جمهوری اسلامی 13/09/86 داخلی.اجتماعی.معلولان معلولان چهارمحال وبختیاری، اشتغال را مهمترین مشکل خود می دانندوبر ضرورت اجرایی شدن قانون سه درصداشتغال معلولان دردستگاههای اجرایی ومراکز اشتغالزا تاکید دارند.
یکی از روشندلان این استان دراین باره گفت: برای اشتغال به عنوان یکی از مهمترین مشکلات این قشر تاکنون برنامه ریزی اساسی صورت نگرفته است.
"ایمان علی بابایی" افزود: با وجود بالابودن جمعیت معلولان بیکار، قانون سه درصد استخدامی معلولان در استان اجرا نمی شود.
وی، نامناسب بودن برخی معابر و اماکن عمومی را برای تردد معلولان را از دیگر مشکلات این قشر برشمرد.
یکی دیگر از معلولان شهرکردی نگرش جامعه به ناتوانی معلولان و عدم باور توانمندی این قشر را از مهمترین مشکلات معلولان دانست وافزود: عدم پذیرش معلولان در مراکز اشتغالزا ناشی از این نگرش ناصحیح است.
"حسین فدایی"درگفت وگو با خبرنگارافزود:فرهنگ سازی برای تغییرنگرش جامعه به قشر معلول را ضروری دانست وافزود: کمبود بودجه نهادهای حمایتی وپذیرش- نشدن بسیاری از معلولان از دیگر مشکلات این قشر است.
معلولان چهارمحال بختیاری نداشتن بیمه رااز دیگر مشکلات خودمی دانند و بر اجرایی شدن هرچه زودتر طرح بیمه تکمیلی معلولان تاکید دارند.
رییس سازمان بهزیستی چهارمحال وبختیاری گفت: کمبود اعتبار و پایین بودن میزان سهمیه پذیرش معلولان برای زیر پوشش قراردادن ازمهمترین مشکلات بهزیستی است.
"سیدابوالفتح شیرمردی" افزود: هم اکنون 23 هزار معلول زیر پوشش سازمان بهزیستی هستند که از این تعداد تنها چهار هزار نفر به طور مستمر مستمری دریافت می کنند.
وی گفت: این درحالی است که بهزیستی برای پرداخت مستمری جمعیت زیرپوشش با کمبود اعتبار مواجه است و امکان افزایش پذیرش افرادیگر وجود ندارد.
به گفته وی، پایین بودن میزان مستمری ماهانه معلولان، عدم پذیرش معلولان برای استخدام در مراکز دولتی از دیگر مشکلات این گروه است که با تصویب اجرای قانون سه درصد اشتغال معلولان تا پایان سال برای دوهزارنفراز معلولان استان اشتغال فراهم خواهد شد.
شیرمردی گفت: در دو سال اخیر برای یک هزارو200 نفر معلول ومددجو دراین استان شغل ایجاد شده است.
وی افزود: امسال 41 میلیارد ریال اعتبار به این سازمان اختصاص یافت که این میزان جوابگوی نیاز معلولان و مددجویان سازمان بهزیستی نیست.
معاون توانبخشی سازمان بهزیستی استان نیز گفت: هم اکنون 33 مرکز آموزشی و توانبخشی و 35 مرکز توانبخشی دراستان فعال است که بیش ازچهارهزار معلول عضو این مراکز هستند.
"تهمینه اسماعیلی" افزود: باید توانمندی معلولان باورو نهادینه شود، زیرا معلولان به جای ترحم نیازمند توجه هستند.
وی گفت: توجه به توانمندیهای معلولان، ایجاد اشتغال پایدارو به کارگیری این گروه در نهادهای دولتی از مهمترین راههای حمایت از این قشر است.
به گزارش ایرنا، هم اکنون 10 درصد مردم استان چهارمحال وبختیاری دارای معلولیت هستند.ک/4 7360/671/546 شماره 045 ساعت 09:49 تمام
۰ نفر