۱۲ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۰:۰۱
کد خبر: 7946865
T T
۰ نفر
سکوت پنتاگون و رسانه های آمریکا درباره جنایات اشغالگران درافعانستان ..................................................
خبرگزاری جمهوری اسلامی 89/02/12 سیاسی.افغانستان.آمریکا تهران - عدم شفاف سازی و اطلاع رسانی عمومی درباره کشتار غیر نظامیان از سوی نیروهای آمریکایی و سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) در افغانستان از یک سو و عدم مجازات مرتکبان این جنایات و دستکاری در اسناد مربوط به این جنایات، خشم و نارضایتی فزاینده افغان ها را برانگیخته است.
پایگاه اینترنتی اینفورمیشن کلیرینگ هاوس/ House Clearing Information در گزارشی به شرح لاپوشانی های جنایات نیروهای آمریکایی و ناتو در افغانستان پرداخته است که در زیر به آن اشاره می شود: به رغم تلاش ها و صرف هزینه های هنگفت قریب به یک دهه ای دولت آمریکا برای به اصطلاح تثبیت اوضاع افغانستان، درگیری ها در این کشور کاهش نیافته است و به نظر می رسد وضعیت آشفته مردم آن وخیم تر و اقدامات نیروهای آمریکا خود منشای مشکلات فراوانی شده است.
اخبار منتشر شده درباره کشتار غیر نظامیان در حملات شبانه و آمار قتل غیرنظامیان ازجمله زنان و کودکان از سوی نیروهای اشغالگر خارجی در حال افزایش است. کشتار سه زن از جمله دو زن باردار و سپس خارج کردن گلوله از اجساد آنان به منظور از بین بردن سند جنایت در 12 فوریه از سوی نیروهای عملیات ویژه آمریکا، از مصادیق جنایات نیروهای خارجی و نابسامانی اوضاع در افغانستان است. این نیروها به قتل یک پلیس و یک بازپرس افغان نیز اعتراف کرده اند.
حوادثی از این دست در افغانستان با روند مشابه انکار پنتاگون، سکوت مقامات و رسانه ها و سپس افشای جزئیات از منابع تحقیقاتی دیگر مواجه است.
استنلی مک کریستال فرمانده نیروهای ناتو در افغانستان، به رغم وعده های خود و فشارهای سیاسی برای جلوگیری از عملیات شبانه نیروهای عملیات ویژه، همچنان فرمان اجرای این عملیات را صادر می کند. بیش از نیمی از کشتار غیر نظامیان در افغانستان نتیجه این عملیات است که بر اساس اطلاعات ضعیف و ناموثق صورت می گیرد.
مک کریستال اخیرا اذعان کرد، نیروهای آمریکایی به افراد زیادی شلیک کرده اند که تهدید آمیز بودن هیچ یک از آنان ثابت نشده است.
علاوه بر این، کشتار غیر نظامیان در کاروان ها، نقاط بازرسی و حملات شبانه همچنان به قوت خود باقی است.
حمله به شهروندان غیر نظامی و معرفی آنان به عنوان شورشی، مردم افغانستان را علیه نیروهای آمریکایی بر انگیخته است و امتناع مقامات ناتو و نیروهای آمریکایی و نیز رسانه ها از انعکاس مسایل و پاسخگویی به افکار عمومی خشم آن ها را شعله ورتر کرده است. سانسور اخبار و تهدید و مجازات خبرنگارانی که به افشای این حوادث اقدام می کنند از سوی مقامات ناتو، به وخامت اوضاع افزوده است.
مترجمام **م.پ شماره 103 ساعت 15:39 تمام
۰ نفر