۱۰ تیر ۱۳۸۹، ۰:۰۱
کد خبر: 7958328
T T
۰ نفر

یکسال ازقتل مروه الشربینی گذشت

۱۰ تیر ۱۳۸۹، ۰:۰۱
کد خبر: 7958328
یکسال ازقتل مروه الشربینی گذشت پرونده ای که نظام قضایی آلمان را زیرسووال برد ..................................................
خبرگزاری جمهوری اسلامی 89/04/10 اجتماعی.آلمان.الشربینی برلین - مروه الشربینی بانوی محجبه مصری یکسال قبل و روز اول جولای سال 2009(10تیرماه 1388) در حالی که سه ماهه باردار بود در سالن دادگاهی در شهر درسدن آلمان با 18ضربه چاقو به قتل رسید.
این بانوکه بعدهابه شهیده حجاب معروف شد، در دادگاه برای رسیدگی نهایی به پرونده شکایت وی ازآلکس وینز ؟؟ ساله آلمانی روسی الاصل به اتهام اهانت شرکت کرده بود که درماه اوت ؟؟؟؟ در زمین بازی کودکان در شهر درسدن ، مروه را اسلام گرا و تروریست خوانده بود.
الشربینی که سال ؟؟؟؟ میلادی با بورس موسسه ماکس پلانک از مصر به آلمان آمده بود، علیه این مرد شکایت کرده و دادگاه در محاکمه اولیه خود مجرم را به پرداخت ؟؟؟ یورو جریمه نقدی محکوم کرد، اما وی حاضر به پرداخت این جریمه نشد و تقاضای رسیدگی در دادگاه عالی کشیده شد.
در جلسه دادگاه، آلکس در حین بررسی پرونده به مروه حمله کرد و ؟؟ ضربه چاقو به وی وارد کرد.
الشربینی درحالی که به دلیل جراحات چاقو به شدت خونریزی داشت، مقابل دیدگان شوهر و پسر سه ساله اش به شهادت رسید .
همسرمروه نیز که برای کمک وارد عمل شده بود، توسط ماموران پلیس که دراین بین به سالن دادگاه آمده بودند، از ناحیه پا مورد اصابت گلوله پا قرار گرفت و به شدت زخمی شد.
این اقدام وهمچنین انفعال و سکوت مدعیان حقوق بشر در غرب از جمله دولت آلمان، سبب بروز موجی از تنفر در جهان به ویژه بین مسلمانان شد.
انتشار خبرقتل مروه الشربینی موجی از خشم را دربین مسلمانان برانگیخت.
روزانه تظاهرات اعتراضی در مقابل سفارت آلمان درکشورهای اسلامی برگزار شد ودرداخل این کشور نیز مسلمانان اعتراضات گسترده ای را تدارک دیده و برگزار کردند.
نوک پیکان این اعتراضات و شعارها دستگاه سیاسی و قضایی آلمان را نشانه رفته بود.
دراین اعتراضات دستگاه سیاسی، قضایی وانتظامی آلمان به کوتاهی دروقوع این حادثه در دادگاه با عدم پیش بینی های لازم وهمچنین جدی نگرفتن خارجی ستیزی و بالاخص اسلام ستیزی متهم شده بودند،اتهامی که روند رو به رشد تعرضات به مسلمانان و خارجی ها در آلمان آنها را مورد تایید قرار می دهد.
ابعاد اعتراضات به این وضعیت باعث شدند که جایگاه و وجهه آلمان دربخش مهمی از دنیای آزاد و به ویژه جهان اسلام آسیب ببیند.اینکه در یک دادگاه زنی به این سادگی کشته شود و مقامات دولت نیز با تاخیر زیاد واکنش نشان دهند، قابل قبول نبود.
درهمین حال برغم صدورحکم اشد مجازات برای وینز، رای صادره، خواسته اصلی خانواده این شهیده و مسلمانان که مجازات عاملان این حادثه از جمله کسانی که شرایط ورود این فرد با چاقو را فراهم کرده بودند وهمچنین مامورانی را که دردادگاه در انجام مسوولیت خود کوتاهی کردند، برآورده نساخت.
این مسئله نگرانی هایی را ازوضعیت امنیت دادگاه های آلمان به ویژه هنگامی که در چندین حادثه دیگر نیز برخی از متهمان ویا طرف های شکایت، دست به قتل و کشتارهایی زده اند، افزایش داد و در برخی ایالت ها نیز شرایط امنیتی در دادگاهها تشدید شد.
دادگاه ایالتی درسدن امروز به همین مناسبت قرار است لوح یادبودی در سالن این دادگاه که بر روی آن به زبان عربی و آلمانی این خشونت بیرحمانه بیان شده، به یاد مروه الشربینی نصب کند.
هلما اوروس سرشهردار درسدن در این باره گفت: همه ما باید کوشش های خود را برای جلوگیری ازتکرار چنین حوادثی در آینده بکار بگیریم.
علی اوکاظ شوهر مروه الشربینی اعلام کرده است که دراعتراض به روند قضایی این پرونده دراین مراسم شرکت نمی کند.
وی و پسرش در انگلیس و به عنوان محقق سلول در یک موسسه دانشگاهی مشعول به کار و زندگی هستند.
یک همکار سابق اوکاظ وضعیت جسمی وی را خوب توصیف کرد که زندگی روزانه خود را ادامه می دهد.
به گفته این فرد، علی اوکاظ بعد ازمرگ همسرش تنها برای دفاع از دکترای خود وارد این شهر شد و دیگر در درسدن نبوده است.
نحوه شهادت الشربینی و بستن سریع شکایت ازرییس دادگاه، قاضی این پرونده وپلیس شلیک کننده به همسر الشربینی سوالات بسیار جدی درباره روند و سیستم قضایی آلمان ایجاد کرده که همچنان در اذهان مردم بی پاسخ مانده است.
اروپام **1569**250** شماره 047 ساعت 12:31 تمام
۰ نفر