'مهدی جعفری' روز جمعه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به وجود 91 شعبه اخذ رای شامل (62 شهری، 25 روستایی و چهار سیار) اظهار كرد: در هر شعبه سه ترمینال اجرایی ، نظارت و اخذ رای وجود دارد و در شعب مهم، دو ترمینال اخذ رأی قرار داده شده است.
وی افزود: افراد بعد از تحویل شناسنامه و كارت ملی، پس از تائید توسط ترمینال اجرایی و نظارت می توانند رای دهد بدین صورت كه ترمینال اجرایی كارت تعرفه را كه همانند كارت عابر بانك است به رای دهنده تحویل می دهد، پس از وارد كردن كارت به دستگاه عكس كاندیدا و كد وی مشخص می شود و فرد می تواند به راحتی كاندیدای مورد نظر خود را انتخاب كند.
معاون فرماندار بندرانزلی ادامه داد: دستگاه ها از وزارت كشور تحویل گرفته شده و علاوه بر اطلاعات رایانه ای، در زیر دستگاه دارای صندوق جمع آوری رسیدها است كه در صورت اعتراض، قابلیت بررسی داشته باشد.
وی خاطرنشان كرد: شعبه سیار هم مكانیزه بوده و دارای یو پی اس و كابل برای جابه جایی می باشد.
به گفته جعفری: صفحه دستگاه طوری قرار داده شده كه فقط فرد رای دهنده قادر به مشاهده است و اعضای سر صندوق مجاز به مشاهده رای افراد نیستند.
وی با اشاره به اینكه انزلی تنها شعبه اخذ رای اقلیت های دینی در گیلان است، تصریح كرد: رای گیری در این شعبه به شیوه نیمه رایانه ای انجام می شود.
معاون فرماندار بندرانزلی ادامه داد: با وجود آمادگی كامل برای برگزاری انتخابات مكانیزه به دستور ستاد انتخابات كشور تمامی موارد مورد نیاز برای برگزاری انتخابات سنتی اعم از صندوق و تعرفه نیز ارسال شده كه در صورت دستور مستقیم رییس ستاد انتخابات كشور ، رای گیری به صورت سنتی برگزار شود.
وی با بیان اینكه روند رای گیری مكانیزه از سرعت بیشتری نسبت به سنتی برخوردار است، از مردم خواست كه رای دهی را به آخر وقت موكول نكنند.
حدود 85 هزار نفر در شهرستان 136 هزار نفری بندرانزلی، واجد شرایط رأی دادن هستند.
مردم انزلی یك نماینده در خانه ملت دارند.ك/3
620/695
معاون فرماندار:
دستگاه هاي مكانيزه راي گيري در شعب اخذ راي انزلي استقرار داده شدند
۱۲ اسفند ۱۳۹۰، ۸:۲۱
کد خبر:
80016315
بندرانزلي – معاون فرماندار بندرانزلي گفت : دستگاه هاي مكانيزه راي گيري در شعب اخذ راي اين شهرستان بعنوان پايلوت راي گيري رايانه اي، استقرار داده شدند.