'جواد حاجیان' صبح روز پنجشنبه در گفت و گوی با ایرنا با اشاره به سال 'تولید ملی و حمایت از كار و سرمایه ایرانی' اظهار داشت: با انجام موفقیت آمیز این روش، امكان تولید محصولاتی باكیفیت و خواص مكانیكی بالا میسر و دروازه جدیدی برای ورود مشتریان تولیدات این مجتمع گشوده شد.
وی گفت: در این روش ذوب، شمش های فوق سنگین با اوزان 50، 80 و 110 تن در محفظه خلا قرار گرفته و ریخته گری انجام می شود.
حاجیان، مزیت این روش نسبت به دیگر روشهای ذوب ریزی را به حداقل رساندن میزان جذب گازهای مضر برای فولاد عنوان كرد و افزود: جذب این گازها، در مرحله بهره برداری از قطعه فولادی خود را نشان داده و مشكل آفرین است.
وی گفت: كاهش میزان جذب گازهای مضر بویژه در تولید شفت های نیروگاهی، كه از حساسیت بسیار بالایی برخوردارند، می تواند بسیار مفید و اثربخش باشد.
مجتمع فولاد اسفراین در خراسان شمالی تولید كننده انواع مقاطع فولادی با قطر 40 تا دو هزار میلیمتر است كه ظرفیت ذوب سالانه آن 120 هزار تن و ظرفیت تولید محصولات كمآلیاژ سوپرآلیاژ این مجتمع نیز به 81 هزار تن در سال میرسد. ك/3
7183/626/330
براي نخستين بار در خاورميانه/
ذوب ريزي تحت خلا در مجتمع فولاد اسفراين انجام شد
۲۴ فروردین ۱۳۹۱، ۹:۵۱
کد خبر:
80074337
بجنورد - مدير توليد ذوب مجتمع فولاد اسفراين اعلام كرد: براي نخستين بار در خاورميانه عمليات ذوب ريزي به روش تحت خلا 'وي.اس.دي' در واحد ذوب اين مجتمع صنعتي با موفقيت به انجام رسيد.