'محمد عظیم باركزهی' روز سه شنبه به خبرنگار ایرنا افزود: هم اكنون 50 نفر از این بانوان آموزش دیده، در كارگاه تولید صنایع دستی صدف و معرق صدف در روستای 'وشنا' مشغول فعالیت هستند.
به گفته او، قاب عكس، جعبه جواهرات، گل و گیره سر بانوان، لوازم زینتی و انواع تابلو از تولیدات صنایع معرق صدف در این كارگاه است.
وی اظهارداشت: تولیدات این كارگاه، با ارسال به شهرهای مشهد، بندرعباس، بوشهر، شیراز، اصفهان و تهران مشتریان زیادی بدست آورده است.
وی گفت: معرق كاران صدف همچنین با حضور در غرفه صنایع دستی در مناطق تیس و پارك بین المللی بهاران در ایام نوروز امسال درآمد قابل توجهی كسب كردند.
باركزهی در بخش دیگری از سخنانش گفت: برای اشتغالزایی و كارآفرینی در صنایع دستی بومی، پارسال 17 هنرمند در رشته های معرق چوب، سوزن دوزی، تكه دوزی، گلیم بافی و حصیربافی در مجموع از 600 میلیون ریال تسهیلات و وام خوداشتغالی بهره مند شدند.
وی افزود: 13 هنرمند دیگر نیز با تكمیل پرونده برای دریافت وام خوداشتغالی به بانك عامل معرفی شده اند.
به گفته او، اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چابهار همزمان با آغاز فصل تابستان ، از علاقه مندان برای شركت در دوره های آموزشی صنایع دستی بومی این شهرستان نام نویسی كرده و به هنرجویان پس از قبولی در آزمون های تئوری و عملی گواهینامه مهارتی اعطا می كند. ك/3
2482/588 / 653
چابهار- رييس ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري چابهار گفت: 200 هنرجوي اين خطه كه 90 درصد آنها را بانوان شامل مي شوند از سال 88 تاكنون با حضور در دوره هاي آموزشي، گواهينامه مهارتي معرق صدف دريافت كرده اند.