به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، 'محمد بخارایی' روز دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: سازمان پزشكی قانونی تعداد تلفات رانندگی را در سال گذشته 20 هزار و 68 نفر ذكر كرده كه در مقایسه با 23 هزار و 249 نفری كه در سال 1389 در این ارتباط جان باختند، كاهش سه هزار و 181 نفری را نشان می دهد.
وی افزود: كاهش 7/ 13 درصدی تلفات رانندگی در سال گذشته نسبت به سال 1389 حاكی از عزم جدی همه دست اندركاران است.
بخارایی تصریح كرد: بررسی علل وقوع سوانح رانندگی و تلفات ناشی از آن نشان می دهد كه حدود 70 درصد ناشی از شیوه رانندگی و بقیه مربوط به وضعیت راهها است .
وی اضافه كرد: براساس پنجمین برنامه توسعه كشور (94-1390) سالانه 10 درصد از آمار تلفات انسانی رانندگی باید كاهش یابد و در این رابطه برای ایمنی ، توسعه و نگهداری راهها ، اجرای قوانین جدید راهنمایی و رانندگی ، كنترل هوشمند ، امداد و نجات با بهره گیری از اورژانس و هلال احمر ، نوسازی ناوگان عمومی و خصوصی و آموزش از جمله اقداماتی است كه صورت گرفته و تداوم دارد .
رئیس هیات مدیره این تشكل مردم نهاد گفت : آمار جهانی نشان می دهد كه روزانه سه هزار و 500 نفر براثر سوانح رانندگی در جهان جان خود را از دست می دهند و از مجموع تلفات انسانی سالانه بیش از یك میلیون و 200 هزار نفر براثر سوانح رانندگی ، كشورمان سهم دو درصدی دارد .
وی با بیان اینكه شعار سال 1391 جمعیت طرفداران ایمنی راهها این است كه ' خوب رانندگی كنیم' افزود: با علم به اینكه حتی یك تصادف هم زیاد است ، باید همه آحاد مردم در این رابطه بسیج شوند ، تا ضریب ایمنی در این بخش ارتقا یابد .
جمعیت طرفداران ایمنی راهها به همت جمعی از پیشكسوتان و دست اندركاران حمل ونقل و راهداری و ایمنی به عنوان یك نهاد مردمی ،غیرسیاسی و غیرانتفاعی در سال 1388 به ثبت رسیده و در مدت زمان كوتاهی دارای حداقل پنج هزار نفر عضو است .
اقتصام ** 1559**1601
تهران - رييس هيات مديره جمعيت طرفداران ايمني راهها اعلام كرد: ايران داراي يك درصد جمعيت جهان است و دو درصد تلفات رانندگي را به خود اختصاص داده كه اين آمار ايجاب مي كند به عنوان يك دغدغه ملي به موضوع توجه شود.