به گزارش ایرنا، دبیر علمی همایش رونمایی از دستاوردهای جدید مركز پژوهشی دایره المعارف علوم عقلی اسلامی قم، در حاشیه این مراسم در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: این افراد شامل سه نفر پژوهشگر و یك نفر برنامه نویس نرم افزار این اصطلاح نامه و بقیه اعضای شورای علمی در قم هستند.
حجت الاسلام ' مهدی رحیمی' افزود: این افراد در تدوین چهار اصطلاحنامه شامل اصطلاح نامه معرفت شناسی، فلسفه اشراق، علم منطق و عرفان نظری فعالیت كردند.
وی افزود: اصطلاح نامه های علوم عقلی اسلامی كار گروهی پژوهشگران و اعضای شورای علمی است كه با استفاده از منابع روایی اسلامی و مقایسه با علوم ادیان دیگر به مدت چندین سال جمع آوری و به رشته تحریر درآورده اند.
وی ادامه داد: علوم عقلی مبنا در فطرت انسان ها دارد و عقل به عنوان حجت باطن، ابزار مهم فهم انسان است كه شریعت نیز آن را تایید كرده است و باید از این طریق برای ارتباط با جهان بهره گرفت .
رحیمی، با اشاره به اقدامات مركز پژوهشی دایره المعارف علوم عقلی اسلامی وابسته به موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) قم در این عرصه، گفت: حدود 100 پژوهشگر مجرب با انجام تحقیقات بنیادی عقلی علوم اسلامی در عرصه بین الملل در این مركز مشغول تدوین اصطلاحنامه های جامع در علوم مختلف هستند.
وی افزود: اصطلاحنامه ها زمینه تدوین دایره المعارف علوم عقلی اسلامی مطابق با استانداردهای بین المللی را فراهم می كنند.
چهار اصطلاحنامه شامل اصطلاح نامه معرفت شناسی، فلسفه اشراق، علم منطق و عرفان نظری توسط آیت الله مصباح یزدی ، حجت الاسلام ' محمد رضا آشتیانی' نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی و رییس مركز پژوهشی دایره المعارف علوم عقلی اسلامی قم در موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) رونمایی شد.ك/2
/8138/ 550/
قم- 20 پژوهشگرعلوم عقلي اسلامي روز پنجشنبه با حضور آيت الله مصباح يزدي در قم تجليل شدند.