به گزارش ایرنا، حجت الاسلام 'حمزه كلانتری' در پیش از خطبه های نماز جمعه اراك افزود: امینت، استقلال و سلامت غذایی از مباحث حساس در هر كشور محسوب می شود كه ایران توانسته جایگاه مطلوبی را در این زمینه كسب كند.
وی اظهار كرد: لازمه رسیدن به خودكفایی در تولید محصولات كشاورزی وجود فرهنگ جهادی در بین تمام اعضای یك جامعه شامل شهری و روستایی است.
نماینده ولی فقیه در سازمان جهاد كشاورزی استان مركزی بیان كرد: از اركان مهم فرهنگ جهادی دین و خدا محوری و جلب رضایت بندگان خداوند است.
حجت الاسلام كلانتری توضیح داد: شایسته سالاری دینی، ارزش دادن به مستضعفان، انعطاف پذیری و جسارت در تصمیم گیری از محورهای اصلی جهاد كشاورزی با تكیه بر فرهنگ جهادی است.
وی خاطر نشان كرد: بنیان جهاد سازندگی به فرمان امام راحل در راستای خدمت رسانی به مردم و آبادانی شهرها و روستاها گذاشته شد و تا زمان آغاز جنگ تحمیلی توانست اقدامات ترمیمی و بهسازی مطلوبی را ارائه دهد.
نماینده ولی فقیه در سازمان جهاد كشاورزی استان مركزی یادآور شد: با آغاز جنگ تحمیلی بیشتر فعالیت ها و خدمات این نهاد نوپا به پشتیبانی از جبهه ها معطوف شد.
حجت الاسلام كلانتری تاكید كرد: زمینه ظهور و بروز جهاد سازندگی در جنگ تحمیلی بود و بارها جهادگران در این حوزه از سوی بنیانگذار كبیر انقلاب اسلامی مورد تشویق قرار گرفتند و نام سنگر سازان بی سنگر را از آن خود كردند.
وی اضافه كرد: ساخت شش قرارگاه، اعزام 540 نفر نیروی پشتیبانی به جبهه ها، تشكیل 25 ستاد پشتیبانی انسانی و ایجاد 30 هزار سنگر برای رزمندگان از جمله اقدامات جهاد سازندگی در دوران جنگ تحمیلی بوده است.
نماینده ولی فقیه در سازمان جهاد كشاورزی استان مركزی گفت: جهاد سازندگی در آن سال ها بیش از چهار هزار شهید تقدیم انقلاب كرد و با این حال جهادگران دست از نوسازی و بازسازی و خدمت رسانی به ملت برنداشتند.
حجت الاسلام كلانتری اظهار كرد: در دوران پس از جنگ تحمیلی نیز پس از ادغام جهاد سازندگی با وزارت كشاورزی مسوولیت های این سنگرسازان دو چندان شده و تاكنون به بهترین نحو به فعالیت و پشتیبانی از نظام مقدس جمهوری اسلامی پرداخته اند.ك/2
8149/507
اراك- نماينده ولي فقيه در سازمان جهاد كشاورزي استان مركزي گفت: جهاد كشاورزي در مباحث اقتصادي كشور ضامن امنيت و استقلال غذايي جامعه است.