'غلامحسین اسماعیلی' روز شنبه در جریان سفر یك روزه به اراك در جمع خبرنگاران افزود: آمارها بیانگر آن است كه نرخ بازگشت به زندان مددجویانی كه مهارت آموزی نشده اند در كشور حدود 20 درصد است.
رییس سازمان زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی كشور اظهار كرد: اكنون70 رشته در ندامتگاه های كشور با همكاری سازمان فنی وحرفه ای آموزش داده می شود و مددجویان شركت كننده در این رشته ها با دریافت گواهینامه معتبر پس از آزادی از زندان می توانند با بهره مندی از تسهیلات اشتغالزایی بستر زندگی سالم را مهیا كنند.
اسماعیلی توضیح داد: هم اكنون 255 ندامتگاه، اردوگاه مواد مخدر و كانون های اصلاح و تربیت در كشور با موازین اصلاح رفتار اسلامی و برنامه های غنی فرهنگی و حرفه آموزی در تربیت و اصلاح مددجویان فعالیت دارند.
وی بیان كرد: بر اساس قانون مجلس شورای اسلامی مجموعه ندامتگاه ها در استان ها باید از حریم مسكونی به محدوده خارج شهرها انتقال یابند كه با پیگیری سازمان زندان ها این مهم پس از 10 سال تعلل قانونی درحال اجراست.
رییس سازمان زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی كشور صدور احكام جایگزین حبس را ابتكاری مهم برای حبس زدایی و بهبود كیفیت انسان سازی و اصلاح رفتاری بزهكاران عنوان كرد.
وی فعالیت های فرهنگی، ارتقای جایگاه امنیتی، طبقه بندی تخصصی زندان ها و بهبود شرایط رفاه و بهداشت زندانیان را از اولویت های سازمان زندان های كشور عنوان كرد.ك/3
560/559
اراك - رييس سازمان زندان ها و اقدامات تاميني و تربيتي كشور گفت: مهارت آموزي در كنار چرخه اصلاحي و تربيت مددجويان زمينه ارتكاب جرم را در كشور كاهش داده به طوري كه نرخ بازگشت به زندان در بين مددجويان حرفه آموزي شده دو تا سه درصد است.