۱۸ شهریور ۱۳۹۱، ۱۸:۰۰
کد خبر: 80314521
T T
۰ نفر

تفاهم‌نامه سرويس مدارس تهران امضا شد

۱۸ شهریور ۱۳۹۱، ۱۸:۰۰
کد خبر: 80314521
تفاهم‌نامه سرويس مدارس تهران امضا شد

تهران بزرگ - تفاهم‌نامه سرويس مدارس شهر تهران روز شنبه با حضور مسئولان پنج سازمان و نهاد پايتخت امضا شد.

به گزارش ایرنا، تفاهم‌نامه سرویس مدارس تهران را ' سیدعلی یزدیخواه' مدیركل آموزش و پرورش شهر تهران، 'محمد احمدی بافنده'، مدیرعامل سازمان تاكسیرانی شهر تهران ، 'سردار رحیمی' رییس پلیس راهور تهران بزرگ، 'پیمان سنندجی' مدیرعامل شركت واحد اتوبوسرانی تهران وحومه و 'سیدمهدی حسینی پویا' قائم مقام سازمان حمل و نقل و ترافیك شهرداری تهران در اداره كل آموزش و پرورش شهر تهران امضا كردند.

مدیرعامل سازمان تاكسیرانی شهر تهران در مراسم امضای تفاهم‌نامه سرویس مدارس تهران اظهار داشت: شركت‌های خصوصی تاكسیرانی در مناطق مختلف تهران هماهنگ با آموزش و پرورش هستند و هماهنگی‌های لازم برای ساماندهی سرویس مدارس انجام شده است.

بافنده ادامه داد: برنامه‌ای را پیش‌بینی كردیم كه بر اساس آن برای سرویس‌های مدارس چراغ‌گردان در نظر گرفته شود تا در هنگام سوار و پیدا كردن دانش‌آموزان، چراغ‌گردان را نصب كنند.

وی به افزایش سهم تاكسیرانی در جابجایی دانش‌آموزان نسبت به سال‌های گذشته اشاره كرد و افزود: در سال‌ 87، سهم جابجایی دانش‌آموزان شش درصد بود اما اكنون به بیش از 60 درصد رسیده است.

بافنده بر نصب برچسب سرویس مدارس در شیشه عقب خودروهایی كه به عنوان سرویس مدارس فعالیت می‌كنند، تأكید كرد و گفت: نام راننده به صورت كد سیستمی در این برچسب درج و شماره پیامكی نیز برای دریافت پیشنهادات و شكایات پیش‌بینی شده است.

وی اضافه كرد: چنانچه اداره كل آموزش و پرورش برای روزهای پنج‌شنبه برنامه اردویی یا بازدید برای دانش‌آموزان داشته باشد، سازمان تاكسیرانی آماده است با این اداره كل همكاری داشته باشد.

بافنده درباره نرخ سرویس مدارس نیز گفت: نرخ سرویس مدارس بر اساس كرایه مصوب تهران تعیین می‌شود.

مدیرعامل شركت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه در مراسم امضای تفاهم‌نامه سرویس مدارس اظهار داشت: از برنامه‌های این شركت برای اول مهر، نوسازی سرویس‌‌های مدارس شامل ون، اتوبوس و مینی‌بوس است.

سنندجی به جایگاه كودكان و نوجوانان معلول در استفاده از سرویس مدارس اشاره كرد و گفت: با همكاری شهرداری و بهزیستی مركزی پیش‌بینی شده است تا امكان جایجایی مناسب این كودكان و نوجوانان در شهر را فراهم كند.

سنندجی ادامه داد: 50 دستگاه خودروی ویژه برای این مركز پیش‌بینی شده و تلفنی نیز برای تماس در نظر گرفته شده است. امیدواریم این مركز تا اول مهر راه‌اندازی و به دانش‌آموزان معلول خدمات مناسبی ارایه كند.

مدیركل آموزش و پرورش شهر تهران هم در این مراسم گفت: موضوع تعطیلی پنج‌شنبه‌ها و سرشكنی‌های ساعات آن در دیگر روزهای هفته منجر شده كه بار ترافیكی ظهرگاه در تهران كاهش یابد.

یزدیخواه با بیان اینكه تعداد سرویس‌های مدارس شهر تهران در سال گذشته حدود 18 هزار خودرو بود، گفت: در سال تحصیلی جدید، این تعداد به 20 هزار خودرو می‌رسد.

وی به دستورالعمل فعالیت سرویس مدارس اشاره كرد و ادامه داد: در این دستورالعمل، رتبه‌بندی معلمان، استفاده از راننده‌های زن برای سرویس‌های مدارس راهنمایی و متوسطه دخترانه و لباس فرم رانندگان اشاره شده است.

مدیركل آموزش و پرورش شهر تهران اضافه كرد: 100 هزار دانش‌آموز تهرانی از سرویس مدارس مجاز و غیرمجاز استفاده می‌كنند.

قائم مقام سازمان حمل و نقل و ترافیك شهرداری تهران نیز گفت: موضوع ساماندهی سرویس مدارس با همكاری آموزش و پرورش را از سال 1387 آغاز كردیم كه از آن زمان تاكنون فعالیت‌های خوبی انجام شده است.

حسینی پویا با بیان اینكه پیش‌بینی می‌شود بار ترافیكی از اول مهر 20 تا 25 درصد افزایش یابد، گفت: اگر ساعت شروع به كار نهادها متفاوت باشد، در میزان بار ترافیكی تأثیر بسیاری خواهد داشت.

وی به برنامه‌های سازمان حمل و نقل و ترافیك شهرداری تهران برای كاهش بار ترافیكی اشاره كرد و گفت: پیش‌بینی اضافه شدن 50 دستگاه اتوبوس دو كابینه بی‌آرتی از نمونه این اقدامات است.

وی به افتتاح خط پنج بی‌آرتی قبل از مهر ماه كه از میدان آرژانتین تا میدان علم و صنعت است، اشاره كرد و افزود: تلاش شده كه ابتدای مهر ماه دغدغه‌ها برای تردد كم شود.

قائم ‌مقام سازمان حمل و نقل ترافیك شهرداری تهران درباره رتبه‌بندی رانندگان سرویس مدارس نیز گفت: در رتبه‌بندی رانندگان، بحث تجربه و آموزش نقش بسیار موثری دارد.

رییس پلیس راهور تهران بزرگ اظهار داشت: در موضوع رفت و آمد دانش‌آموزان به مدرسه، در سال تحصیلی جدید طرح 'جان‌پناه' را با این هدف اجرا می‌كنیم كه مسیرهای عبور و مرور و پیاده و سوار شدن دانش‌آموزان ایمن باشد.

سردار رحیمی به وضعیت سرویس‌های مدارس اشاره كرد و گفت: مدیران مدارس دقت داشته باشند كه سرویس مدارس باید معاینه فنی داشته باشد و راننده نیز شئونات اسلامی را رعایت كند.

وی با بیان اینكه سرویس مدارس باید دارای ایمنی كامل باشد، افزود: باید فضایی فراهم شود كه تمام خانواده‌ها نسبت به سرویس مدارس اعتماد داشته باشند و به جای آنكه با خودروی شخصی، فرزندشان را به مدرسه ببرند، از سرویس مدارس استفاده كنند.

وی تصریح كرد: در سال گذشته هیچ مورد از تصادف، مجروحیت یا فوتی در خصوص سرویس مدارس نداشتیم كه امیدواریم هیچ‌گاه نیز شاهد چنین مواردی نباشیم.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با بیان اینكه از ابتدای شهریور تمركز ویژه‌ای بر ایمن سازی اطراف مدارس از نظر حمل و نقل شده است، گفت: از مدیران مدارس درخواست داریم از شركت‌هایی كه مورد تأیید هستند و مجوزهای لازم را دارند، سرویس مدارس را انتخاب كنند.

وی با تأكید بر اینكه رانندگان سرویس مدارس باید آموزش‌های لازم را دیده باشند، اظهار داشت: امسال وضعیت رانندگی تمام رانندگان سرویس‌های مدارس استعلام می‌شود و در صورت مشاهده تخلف، از این رانندگان برای سرویس مدارس استفاده نخواهد شد.

سردار رحیمی از خودروسازان نیز خواست در تولید محصولات خود به سرویس‌های مدارس و نیازهای آنان مانند كمربند ایمنی توجه داشته باشند.

وی تعداد سرویس مدارس شناسنامه‌دار را در سال‌جاری بیش از 18 هزار خودرو ذكر كرد.

تهرام*3377/1556/
۰ نفر