'سیاوش حسین پور 'روز دوشنبه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: طبق تحقیقات صورت گرفته بحث آموزش از اصول اولیه و تأثیرگذار در زمینه افزایش كیفیت نان در كشور است كه باید با حمایت های همه جانبه بیش از پیش مورد اجرا و تأكید قرار گیرد.
وی افزود: باید برای تقویت امر آموزش نانوایان، راهكارهای تشویقی و حمایتی را در نظر گرفت و بنوعی در آنان ایجاد انگیزه كرد تا در جهت بهبود كیفیت نان اهتمام بیش تری از خود نشان دهند.
عضو هیئت مدیره شركت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو كشور در ادامه خاطرنشان كرد: در همین راستا هر ساله تفاهم نامه ای فی ما بین سازمان آموزش فنی و حرفه ای استان و شركت غله گلستان منعقد می شود و نانوایان بسیاری در قالب كارگاه های آموزشی به فراگیری علوم و تخصص نانوایی مشغول می شوند و در پایان هر دوره گواهی نامه مرتبط به آنان اعطاء می گردد.
وی هم چنین یكی از مباحث مهم در زمینه افزایش كیفیت نان را، ارتقاء سطح كیفیت آرد تولیدی كارخانجات آردسازی استان اعلام كرد و گفت: كیفیت آرد در گلستان امری است كه با توجه به گندم برداشت شده از سطح مزارع و با در نظر داشتن افزایش مهارت كاركنان كارخانجات، به روزرسانی و استانداردسازی ماشین آلات تولیدی، موجب افزایش كیفیت نان در پایان پروسه تولید نان می شود.
حسین پور هم چنین بر نقش آموزش تئوری در افزایش دانش نانوایان اشاره و آن را در كنار آموزش عملی بسیار مفید و ارزنده ارزیابی كرد.
مدیركل غله و خدمات بازرگانی گلستان در پایان بر لزوم اجرایی شدن هر چه بیش تر بسته های حمایتی تأكید كرد و از كلیه مسئولان امر خواست نسبت به پرداخت تسهیلات، حمایت های تأمین اجتماعی برای كارگران نانوایی، همكاری لازم را با این قشر زحمتكش به عمل آوردند.
7464/602
مديركل غله و خدمات بازرگاني گلستان:
آموزش نانوايان نيازمند تلاش و عزم همگاني است
۳ مهر ۱۳۹۱، ۷:۳۷
کد خبر:
80337215
گرگان - مديركل غله و خدمات بازرگاني گلستان گفت: امر آموزش كاركنان واحدهاي نانوايي در سطح استان نيازمند عزم و تلاش همه دستگاه هايي است كه بنوعي مرتبط با اين امر هستند.