'عادل دریس' در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با عنایت به شعار امسال سازمان جهانی دریانوردی ' و نظر به گذشت 100سال از سانحه غرق شدن كشتی تایتانیك و توجه به بهبود فراوان موضوع ایمنی دریانوردی در دهه های اخیر، با این حال سوانح دریایی به عنوان یك چالش مهم مطرح می باشد.
وی اضافه كرد: پیشرفت های روز افزون فناوری ارتباطات دریایی، وضع قوانین و مقررات جدید با موضوع ایمنی دریایی همزمان با رشد سریع صنایع دریایی و بزرگ شدن كشتی ها و خطرات جدید حاصل از آن صورت می گیرد با این حال هرگاه فاجعه دریایی رخ می دهد ضرورت بهبود ایمنی در تمامی حوزه های دریایی احساس می شود.
مدیر كل بندر و دریانوردی خرمشهر اظهار داشت : با توجه به این موضوع كه امروزه 90 درصد از مبادلات تجاری در دنیا از طریق دریا و كشتیرانی صورت می پذیرد لذا سوانح و تصادم های دریایی، دیگر از نقطه نظر اقتصادی و زیان مالی بر یك جامعه تاثیر نمی گذارد بلكه اثرات مضر و مخرب آن از جمله تلفات انسانی ، صدمه زدن به محیط زیست دریایی ، صدمه به اقتصاد و صنعت و خصوصاً صنعت كشتیرانی و دریانوردی ایمن وغیره بسیار مورد توجه می باشد.
دریس افزود: این اثرات باعث شده است كه كشورها حتی پیش از تشكیل سازمان جهانی دریانوردی با ایجاد قوانین بین المللی و تجهیز ناوگان كشتیرانی هرچه بیشتر از آن جلوگیری نماید.
وی ضمن گرامیداشت و تبریك روز جهانی دریانوردی به خانواده های دریانوردان افزود: امیدواریم با پیشرفت روز افزون در تمامی زمینه های صنعت دریانوردی، موضوع ایمنی و كاهش هرچه بیشتر سوانح دریایی خصوصاً در آب های تحت حاكمیت كشور ایران اسلامی شاهد باشیم.ك/3/642/7100
مدير كل بندر و دريانوردي خرمشهر:
سوانح دريايي يكي از دغدغه هاي بنادر و دريانوردي است
۳ مهر ۱۳۹۱، ۸:۱۶
کد خبر:
80337264
خرمشهر- مدير كل بندر و دريانوردي خرمشهر گفت: سوانح دريايي يكي از دغدغه هاي بنادر و دريانوردي است.