به گزارش ایرنا، یوسف رستمی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران استان در سنندج با بیان اینكه دو مركز مركز علمی كاربردی كشت و صنعت كردستان سبز در شهرستان دهگلان و مركز هلال احمر سنندج از ابتدای مهرماه امسال فعالیت خود را آغاز كرده اند گفت: راه اندازی مراكز شهرهای بانه و مریوان هم در دستور كار قرار دارد.
وی با بیان اینكه این مراكز، واحدهای در جوار صنعت هستند گفت: مركز كشت و صنعت كردستان در رشته های كاردانی حرفه ای مدیریت كسب و كار، كاردانی فنی برنامه سازی كامپیوتر، كاردانی فنی تولیدات باغی و كاردانی فنی تولیدات زراعی و مركز هلال احمر نیز در كاردانی حرفه ای امداد سوانح دانشجو پذیرش كرده اند.
وی در ادامه تعداد دانشجویان مراكز علمی كاربردی استان را شش هزار و 864 نفر عنوان كرد و افزود: هزار و 24 نفر از این تعداد در دوره كارشناسی و پنج هزار و 838 نفر نیز در دوره های كاردانی این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.
به گفته وی در پذیرش امسال بیش از هزار و 316 دانشجو در دوره های كارشناسی ناپیوسته پودمانی، كارشناسی ناپیوسته ترمی و كاردانی ترمی ثبت نام كرده اند كه 232 نفر از این تعداد مربوط به دوره های كاردانی و هزار و 84 نفر نیز مربوط به دوره های كارشناسی هستند.
وی با بیان اینكه رشته های جدید دانشگاه علمی كاربردی در راستای مهارت افزایی است گفت: هم اكنون این دانشگاه در 67 رشته كاردانی مهارتی و 32 رشته كارشناسی مهارتی دانشجو پذیرش می كند.
وی ادامه داد: دانشجویان دوره های مهارتی باید علاوه بر گذراندن 60 درصد واحدهای به صورت عملی، در یك دوره 32 ساعته كاربینی هم شركت كرده و با چگونگی فعالیت در رشته خود آشنا شوند.
رستمی در ادامه از برگزاری پنجمین جشنواره ملی علمی كاربردی خبر داد و گفت: این جشنواره 19 مهر ماه جاری با حضور مسئولان ارشد كشوری، وزارتخانه های علوم، فرهنگ و ارشاد و تعاون، كار و رفاه اجتماعی در سالن همایش های صدا و سیما در تهران برگزار می شود.
رییس دانشگاه جامع علمی كاربردی كردستان افزود: این جشنواره در راستای استقرار نظام آموزش ملی مهارت و فناوری و تجلیل از فعالین عرصه های مهارتی علمی كاربردی برگزار خواهد شد.
در ادامه این نشست خبری از خبرنگاران حاضر در جلسه بدلیل پوشش خبری هشتمین جشنواره قرآنی مراكز علمی كاربردی كشور تجلیل شد.ك/2
7348/533
سنندج - رييس دانشگاه جامع علمي كاربردي استان كردستان گفت: با آغاز بكار فعاليت دو مركز جديد، شمار واحدهاي دانشگاه علمي كاربردي كردستان به 17 مركز افزايش يافت.