۱۸ مهر ۱۳۹۱، ۱۷:۴۳
کد خبر: 80362939
T T
۰ نفر
سيگار كشيدن در دوران بارداري در رشد سلول‌هاي عصبي كودكان اثر منفي مي گذارد

تهران- محققان دريافته اند سيگار كشيدن به صورت فعال و ياغيرفعال در دوران بارداري، با كاهش رشد سلول‌هاي عصبي، اختلالات حسي و حركتي نوزادان همراه است.

به گزارش روز سه شنبه روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی، محققان با تجزیه و تحلیل اثرات استنشاق دود سیگار در دوران بارداری بر روی نوزادان با استفاده از مقیاس ارزیابی علایم رفتاری آن ها دریافتند، نوزادانی كه در رحم مادر به صورت فعال و یا غیرفعال در معرض تماس با دخانیات قرار گرفته‌اند، توسعه وضعیت سیستم عصبی در آنها نسبت به نوزادان دیگر كاهش یافته است.

براساس این گزارش، همچنین محققان دریافتند كه در مقایسه با مادران غیرسیگاری، كودكان مادران سیگاری غیرفعال ضعیف‌تر بوده و كودكانی كه مادران آنها به طور فعالانه در معرض دودسیگار بوده‌اند توانایی بسیار كمتری برای تنظیم عملكردهای رفتاری داشته و مشكلات مختلفی نظیر مشكلات یادگیری و اختلال نقص توجه همراه با بیش فعالی و حتی بروز چاقی در آنها شایع‌تر است.

به گفته محققان سیگار كشیدن در دوران بارداری یكی از بزرگترین علل قابل تغییر بروز بیماری و مرگ مادران و نوزادان است كه بین 11 تا 30 درصد زنان باردار سیگار می‌كشند و یا به صورت منفعلانه در معرض دود تنباكو هستند.

اجتمام**9105**1580
۰ نفر