به گزارش 'ساینس'، گوجه فرنگی حاوی یك آنتی اكسیدان قوی بهنام ' لیكوپن ' است. این آنتی اكسیدان باعث خنثیشدن رادیكالهای آزاد در بدن میشود. علاوه بر این از آسیبدیدن 'DNA ' در سلول جلوگیری میكند و منجر به افزایش عملكرد سلولها میشود.
بدن بهطور طبیعی قادر به تولید این آنتی اكسیدان نیست بنابراین باید از طریق مواد غذایی وارد بدن شود.
علاوه بر گوجه فرنگی و غذاهای حاوی رب گوجه ، هندوانه و گریپ فروت صورتی نیز حاوی این آنتی اكسیدان هستند.
این ماده غذایی علاوه بر جلوگیری از بروز سكته مغزی، با انواع سرطان و بیماری ها قلبی نیز مبارزه میكند.
مصرف روزانه گوجه فرنگی خطر ابتلا به سرطان پروستات و دهانه رحم را تا 35 درصد كاهش میدهد.
علمی ** 9259**1581
تهران – تحقيقات اخير دانشمندان فنلاندي حاكي از آن است كه مصرف گوجه فرنگي احتمال بروز سكته مغزي را تا 59 درصد كاهش مي دهد.