۱۵ آبان ۱۳۹۱، ۰:۰۰
کد خبر: 80400555
T T
۰ نفر
افزايش انتقادها در آلمان به عملكرد دولت ائتلافي مركل

برلين - نتايج جديد ترين نظرسنجي انجام شده از سوي يك موسسه تحقيقاتي در آلمان حكايت از افزايش آمار منتقدان دولت داشته و نشان مي دهد كه نزديك به 70 درصد از مردم اين كشور نگاه منتقدانه اي به عملكرد دولت ائتلافي آنگلا مركل دارند.

به گزارش ایرنا به نقل از رسانه های آلمان،این نظر سنجی كه از سوی موسسه تحقیقاتی 'YOU GOV' شهر كلن و در سطح اروپا انجام شده،نظر مردم برخی از كشورهای اروپایی را درمورد دولت آنها ارزیابی می كند.

براساس یافته های این نظرسنجی،نزدیك به 70 درصد از آلمانی های پاسخ دهنده به سوالات این موسسه تحقیقاتی،نگاه نقادانه ای به عملكرد دولت ائتلافی 'آنگلا مركل' داشته و اعلام كرده اند رفتارها و سیاست گذاری های دولت را نمی پسندند و تنها 20 درصد از نظرسنجی شوندگان، از عملكرد دولت خود ابراز رضایت كرده اند.

برپایه نتایج حاصل از این نظر سنجی كه در 7 كشور اروپایی انجام شده است،از نظر درصد مردم ناراضی از عملكرد دولت، آلمان مقام اول را به خود اختصاص داد است.

نظرسنجی این موسسه تحقیقاتی همچنین حاوی این نكته است كه از هر 4 آلمانی یك نفر خواستار خروج آلمان از اتحادیه اروپایی است اما در مقابل، 57 درصد از مردم این كشور نیز خواهان باقی ماندن در اتحادیه هستند.

نتایج این نظرسنجی در محدوده اروپایی درحالی درمورد آلمان منتشر شده كه براساس تحقیق و بررسی انجام شده دیگری در داخل آلمان، 'آنگلا مركل' هنوز در بین سیاستمداران این كشور از محبوبیت بالایی برخوردار است.

این درحالی است كه طی سالهای حكومت مركل،عملكرد دولت ائتلافی وی به طور عمده از سوی مردم با انتقادات زیادی مواجه بوده،به طوری كه مردم آلمان معتقدند دولت كشورشان نسبت به بسیاری از مسائل مهم كشور خط مشی مشخص و برنامه ریزی مدونی ندارد.

به عنوان نمونه دولت مركل بعد از حادثه اتمی فوكوشیما در ژاپن، اعلام كرد كه از انرژی هسته ای خارج خواهد شد اما بعدها مشخص شد كه دولت این كشور برای اجرای این تصمیم آمادگی لازم و برنامه ریزی منسجم و درستی نداشته است و اعلام این موضوع فقط موجب افزایش بی سابقه قیمت برق در این كشور وایجاد مشكلات متعدد برای مردم شد.

دعواها و اختلاف نظرهای سیاسی بین سه حزب ائتلافی دولت آلمان (دمكرات مسیحی، سوسیال مسیحی ها و لیبرال دمكرات ها) كه در بین دو حزب دمكرات ها و سوسیال مسیحی ها شدید تر است،از دیگر دلایل نارضایتی مردم از عملكرد دولت مركل عنوان می شود.

در همین رابطه نتایج یك نظرسنجی انجام شده دیگر از سوی موسسه EMNID كه در نشریه فوكس به چاپ رسیده، نشان می دهد: اگر آلمانی ها قادر بودند به صورت مستقیم صدر اعظم كشور خود را انتخاب كنند،51 درصد آنها بار دیگر به مركل رای می دادند.

' پر اشتاین بروك' نامزد حزب سوسیال دمكراتها برای احراز پست صدراعظمی آلمان در انتخابات ملی پارلمانی سال آینده در این كشور، تنها 26 درصد از مقبولیت مردمی برخوردار است.

انتخابات ملی پارلمانی آلمان در ماه سپتامبر سال 2013 برگزار می شود و آنگلا مركل كه از سال 2005 تاكنون و برای دو دوره مقام صدر اعظمی را در اختیار داشته است،در انتخابات پیش رو، نشستن بر كرسی صدارت آلمان برای بار سوم را هدف گرفته است.

اروپام** 2051** 1701
۰ نفر