۲۸ آذر ۱۳۹۱، ۱۷:۴۲
کد خبر: 80462267
T T
۰ نفر
بهره گيري از ادبيات پايداري مهمترين راهكار بيان حماسه سازي هاي دفاع مقدس است

سنندج- مديركل بنياد حفظ آثار و نشر ارزش هاي دفاع مقدس كردستان گفت: يكي از مهمترين راهكارها براي بيان حماسه سازي و فداكاري هاي رزمندگان دوران دفاع مقدس، بهره گيري از ادبيات پايداري و آثار فرهنگي و هنري است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، داوود مهاجر روز سه شنبه در دومین همایش استانی تحلیل و بررسی ادبیات دفاع مقدس در سنندج افزود: فرهنگ دفاع مقدس برگرفته از ادبیات و فرهنگ عاشورایی است لذا پایداری و استقامت دلیر مردان انقلاب در اشعار و آثار هنرمندان دفاع مقدس، به درستی نمایان است.

وی با بیان اینكه ایثار و از خود گذشتگی و به خدا پیوستگی رزمندگان هشت سال دفاع مقدس ما در تاریخ بی نظیر بوده است بر انتقال و ترویج این فرهنگ در جامعه و بخصوص در بین جوانان تاكید كرد.

مدیركل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس كردستان زبان شعر را مهمترین ابزار برای معرفی ادبیات دفاع مقدس به نسل جوان جامعه عنوان كرد و افزود: تجربه ثابت كرده كه بیان رشادت ها و از خودگذشتگی های رزمندگان هشت سال جنگ تحمیلی و همچنین ایثارگری های دوران انقلاب از طریق شعر، تاثیرگذاری بیشتری خواهد داشت.

مهاجر با بیان اینكه شعرای ما در دوران جنگ تحمیلی نیز از راه های گوناگون، رزمندگان را یاری می دادند گفت: شعرای ما در آن دوران با حضور در خطوط دفاع مقدس و سنگرهای رزمندگان و شعرخوانی، مدیحه سرایی و نوحه خوانی، فضای جبهه را عاشورایی می كردند و با این كار به رزمندگان روحیه می دادند.

مدیركل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس كردستان در ادامه سخنان خود افزود: در دوران هشت سال دفاع مقدس در استان كردستان نزدیك به سه هزار حادثه و واقعه اتفاق افتاده است كه باید این وقایع، حوادث و مقاومت مردم در برابر آن برای نسل جوان جامعه بازگو شود.

به كفته وی تا كنون در سطح كشور 20 كنگره شعر دفاع مقدس برگزار شده است اما انگونه كه شایسته باشد ادبیات آن دوران را به تصویر نكشیده اند.ك/2

7348/533