۲۰ دی ۱۳۹۱، ۱۵:۲۷
کد خبر: 80493003
T T
۰ نفر
وضعيت نجات غريق و غواصي ايران در آسيا از جايگاه بالايي برخوردار است

اراك - نايب رييس فدراسيون نجات غريق و غواصي ايران و رييس توسعه نجات غريق و غواصي غرب آسيا گفت: وضعيت نجات غريق و غواصي ايران در آسيا از جايگاه بالايي برخوردار است.

به گزارش ایرنا، 'بهروز اسفندیاری' امروز (چهارشنبه) در نشست اعضای مجمع انتخابی رییس هیات نجات غریق و غواصی استان مركزی در شهر اراك افزود: تیم های نجات غریق مردان و زنان ایران برای نخستین بار سال گذشته در مسابقات آسیایی قهرمان قاره كهن شدند.

وی خاطرنشان كرد: پس از آن مجوز شركت در مسابقات جهانی

نیوزیلند بدست آمد و تیم های ایران در بین تیم های 72 كشور شركت كننده در این مسابقه ها به مقام سوم رسیدند.

نایب رییس فدراسیون نجات غریق و غواصی ادامه داد: این رشته وظیفه ای انسانی و اخلاقی است كه در سطح جهان علاقه مندان و فعالان بسیار زیادی دارد.

اسفندیاری یادآور شد: در كشورهای تحت سلطه انگلیس، انجمن سلطنتی نجات غریق، تاسیس و راه اندازی شد و برای فعالان آن بسیار ارزش قایل هستند.

وی اظهار كرد: در دین مبین اسلام، آب از قداست بالایی برخوردار است، بنابراین باید برای استفاده بهینه از آن در راستای افزایش سلامتی استفاده كرد.

رییس توسعه نجات غریق و غواصی غرب آسیا بیان كرد: ورزش مناسبت ترین زمینه برای ترویج و تبلیغ انقلاب اسلامی به خصوص در مسابقات آسیایی و جهانی است كه باید از ظرفیت های آن بیش از پیش استفاده كرد.

اسفندیاری اضافه كرد: فدراسیون نجات غریق و غواصی ایران عضو فدراسیون بین المللی این رشته است كه این موضوع نشانگر شایستگی های كشورمان در این رشته است.

وی بیان كرد: غواصان و ناجیان غریق، انسان های آزاده و بشر دوستی هستند زیرا سلامتی خود را برای حفظ جان افراد به خطر می اندازند.

نایب رییس فدراسیون نجات غریق و غواصی آسیا اظهار كرد: بر اساس آمارهای اعلام شده از سوی سازمان بهداشت جهانی، غواصی نخستین رشته ای است كه 15 تا 20 درصد آسیب های نارسایی مغزی و روانی ورزشی را به خود اختصاص داده است.

اسفندیاری یادآور شد: ورزش های بوكس، رزمی و هوانوردی نیز به ترتیب پس از غواصی بیشترین آسیب ها را به خود اختصاص داده اند.

مدیركل اداره ورزش و جوانان استان مركزی در ادامه این نشست گفت: در سال گذشته از 45 هیات فعال در این استان، 25 هیات در بررسی فدراسیون ها، رتبه های دوم تا پنجم كشور را كسب كرده اند.

'سعید ملكی' افزود: در استان مركزی 10 مدرس مرد و زن نجات غریق فعال هستند كه تدریس دوره های آموزشی را برعهده دارند.

وی بیان كرد: هیات باید نظارت مستمر خود را از استخرهای دولتی و بخش خصوصی افزایش دهد تا امور به بهترین شكل انجام شود.

در پایان این نشست، 'عباس عظیمی' با كسب 19 رای از 19 رای ماخوذه برای سومین دوره چهار ساله به عنوان رییس هیات نجات غریق و غواصی استان مركزی انتخاب شد.

517/507

ورزشی. ** 1589 **
۰ نفر