به گزارش روز یكشنبه ایرنا از روابط عمومی این دانشگاه، 'محمد حسن محمدی' افزود: با توجه به برنامه ریزی انجام شده از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزشی پزشكی نوبت اول این طرح از 17 تا 20 دی ماه در سه شهرستان زابل، زهك و هیرمند واقع در شمال سیستان و بلوچستان به مرحله اجرا درآمد.
وی اظهار داشت: 463 تیم عملیاتی دانشگاه علوم پزشكی زابل با مراجعه خانه به خانه طی چهار روز طرح واكسیناسیون فلج اطفال را در شمال سیستان و بلوچستان اجرا كردند و 160 نفر نیز بر اجرای آن نظارت داشتند.
او بیان كرد: در مدت اجرای نوبت اول طرح واكسیناسیون فلج اطفال، گروه های عملیاتی این دانشگاه به 92 هزار و 226 خانه در مناطق روستایی و شهری شمال سیستان و بلوچستان مراجعه كردند و قطره فلج اطفال را به كودكان خوراندند.
او با قدردانی از همكاری سپاه پاسداران در اجرای طرح واكسیناسیون فلج اطفال افزود: در این طرح 75 نفر از بسیجیان با دانشگاه علوم پزشكی زابل همكاری داشتند.
وی با بیان اینكه نوبت اول طرح تكمیلی واكسیناسیون فلح اطفال همزمان با سراسر سیستان و بلوچستان در منطقه زیر پوشش دانشگاه علوم پزشكی زابل برگزار شد، گفت: نوبت دوم این طرح 28 بهمن ماه تا اول اسفند ماه امسال برگزار خواهد شد.
به گزارش ایرنا، سیستان و بلوچستان دارای دو دانشگاه علوم پزشكی در زابل و زاهدان و یك دانشكده علوم پزشكی در ایرانشهر است.
7315/7437
60 هزار كودك در شمال سيستان و بلوچستان عليه بيماري فلج اطفال واكسينه شدند
۲۴ دی ۱۳۹۱، ۱۳:۵۳
کد خبر:
80496899
زاهدان – رئيس دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي – درماني زابل گفت: بيش از 60 هزار كودك زير پنج سال در نوبت اول طرح تكميلي واكيسناسيون فلج اطفال در منطقه زير پوشش اين دانشگاه عليه اين بيماري واكسينه شدند.