عباسعلی اویسی روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، اظهار کرد: سازمان بهزیستی به عنوان متولی مدیریت آسیبهای اجتماعی در کشور، ساختارهای متعددی در راستای کنترل آسیبهای اجتماعی به ویژه اعتیاد به عنوان یک آسیب اجتماعی جدی، را فراهم کرده است.
وی افزود: حدود ۵۰ مرکز ماده ۱۵ درمان اعتیاد و بیش از ۱۰۰ مرکز در حوزههای کاهش آسیب، توانمندسازی، صیانت و حوزههای مرتبط با اشتغال در زمینه مدیریت و درمان اعتیاد در سیستان و بلوچستان فعالیت دارند.
مدیرکل بهزیستی سیستان و بلوچستان ادامه داد: سازمان بهزیستی با این ظرفیت ایجاد شده در سراسر استان، علاوه بر درمان اعتیاد در خصوص ماندگاری در درمان و عدم بازگشت به چرخه اعتیاد برنامههای کنترلی را اجرا میکند.
وی با بیان اینکه برنامههای شاخصی در مراکز صیانت، توانمندسازی و مراکز مدیریت سازمان بهزیستی سیستان و بلوچستان اجرا شده است، گفت: یکی از سرفصلهای جدی مراکز درمان، مراقبت و صیانت از بیماران بعد از درمان و سم زدایی است.
اویسی تصریح کرد: اعتیاد به ویژه، اعتیاد به مواد صنعتی تخریب جدی در ساختارهای جسمی، روانشناختی و اجتماعی افراد ایجاد میکند و برای مدیریت معتادان متجاهر و پرخطر ساختارهای کاهش آسیب را در سراسر سیستان و بلوچستان ایجاد کردهایم.
وی بیان کرد: در این راستا مراکز کاهش آسیب، کانکسهای کنترل و مراکز مدیریت hiv جهت کاهش آسیبهای اعتیاد فعالیت میکند.
مدیرکل بهزیستی سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: در مراکز بهزیستی و در بستر خانوادهها تعداد قابل توجهی از معتادان هستند و خانوادهها متعهد شدند که در جهت درمان این افراد با ارائه خدمات از جانب بهزیستی اقدام کنند.
نظر شما