۱ بهمن ۱۳۹۱، ۱۴:۲۴
کد خبر: 80507116
T T
۰ نفر
رشد 70 درصدي مشاركت سازمان ها در بخش تجلي اراده ملي جشنواره فجر

تهران - دبير سي ويكمين جشنواره بين المللي فيلم فجر در نشست هم انديشي داوران بخش تجلي اراده ملي، از رشد 70 درصدي مشاركت نهادها و سازمان ها براي حضور در اين بخش خبر داد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا،‌ نشست هم اندیشی داوران و نمایندگان بخش تجلی اراده ملی سی ویكمین جشنواره بین المللی فیلم فجر صبح یكشنبه ‌با حضور 'محمدرضا عباسیان'، داوران و نمایندگان 40 وزارتخانه، سازمان، نهاد و مركز فرهنگی بخش دولتی و خصوصی حاضر در بخش تجلی اراده ملی جشنواره فیلم فجر در تالار فرهنگی اسوه برگزار شد.

در ابتدای این نشست عباسیان با اشاره به استقبال مراكز و سازمان ها و نهادهای مختلف در این دوره از جشنواره عنوان كرد: جشنواره فجر، به منظور توسعه تعامل سازمان ها، وزارتخانه ها و نهادهای دولتی و بخش خصوصی با هنر - صنعت سینما و هنرمندان فعال در این حوزه، بخش 'تجلی اراده ملی' را با مشاركت دستگاه های مربوطه در جشنواره برگزار می كند.

وی با بیان اینكه شناخت درست دستگاه های دولتی از تاثیر سینما، موجب استقبال بیشتر وزارتخانه ها و نهادها از بخش تجلی اراده ملی جشنواره فیلم فجر می شود، افزود: با توجه به ارسال فراخوان برای بسیاری از دستگاه ها و نهادهای دولتی و نیز بخش های خصوصی مرتبط با سینما، اقبال خوبی در این بخش به نسبت سال های گذشته صورت گرفته است.

دبیر جشنواره بین المللی فیلم فجر، بخش تجلی اراده ملی را راهی برای دستیابی روش‌های ارتباطی صحیح و علمی و نیز توسعه مشاركت‌های سازمان‌های دولتی و خصوصی در حوزه سینما عنوان كرد و افزود: این نشست هم اندیشی در ارتقاء سطح كیفی بخش 'تجلی اراده ملی' و تبیین شاخص‌های داوری و بررسی راه‌های گسترش تعاملات میان مراكز فرهنگی با هنر - صنعت سینما مهم و قابل توجه است.

عباسیان گفت: به اهتمام مدیران فرهنگ دوست در نهادها و سازمان های مختلف، امسال میزان مشاركت سازمان‌ها و نهادها براساس آمار موجود با افزایش 70 درصدی نسبت به سال گذشته برخوردار بوده است.



** دستگاه های دولتی برای جلب اعتماد نیازمند فعالیت رسانه ای هستند

در ادامه این نشست، مدیر بخش تجلی اراده ملی سی ویكمین جشنواره فیلم فجر با تاكید بر اینكه سینما بهترین ابزار برای تبیین اهداف و ماموریت های دستگاه های دولتی در میان مردم است، افزود: دستگاه های دولتی برای هرگونه اعتمادسازی و جلب مشاركت های مردمی در ابعاد مختلف، نیازمند بهره گیری از رسانه های گروهی به ویژه رسانه های جذاب همچون سینما هستند تا از این طریق علاوه بر تبیین اهداف خود بتوانند انتظارات و خواسته های خود را با اقشار مختلف مردم در میان بگذارند.

'سعید الهی' تصریح كرد، جشنواره فجر با نمایش تازه ترین محصولات سینمایی كشور، بهترین فرصت است تا نهادها و سازمان های دولتی و حتی، بخش خصوصی مرتبط، با حضور و حمایت از آنها، علاوه بر شناسایی فیلم های مورد نظر خود، با اهالی فهیم و نخبه سینما در جهت برقراری تعامل بیشتر با آنان ارتباط موثری برقرار كنند.

سی ویكمین جشنواره بین المللی فیلم فجر از 12 تا 22 بهمن ماه برگزار می شود.

فراهنگ(3) ** 9266 ** 1071
۰ نفر