روابط عمومی اداره كل استاندارد استان اصفهان روز دوشنبه به نقل از 'غلامحسین شفیعی'افزود:این اقدام برای اطمینان از كیفیت آسانسورها و ایمنی مصرف كنندگان و همچنین حمایت از فروشندگان مجاز آسانسور، انجام می شود.
وی اضافه كرد:به استناد مصوبه شورای عالی استاندارد ازسال 83 صدور پایان كار از طرف شهرداری ها منوط به تاییدیه گواهی ایمنی آسانسور از سوی ادارات كل استاندارد در سراسر كشور شد.
وی گفت: این تاییدیه پس از بازرسی از هر آسانسور توسط شركت های بازرسی، از طرف ادارات كل استاندارد صادر می شود .
شفیعی با بیان اینكه رعایت نكردن استانداردها در طراحی، ساخت و نصب آسانسورها موجب بروز خسارت مالی و جانی می شود،گفت: بخشی از مصرف كنندگان فقط به ظاهر آسانسورها توجه دارند و اخذ تاییدیه ایمنی آسانسور از اداره كل استاندارد را نادیده می گیرند.
مدیركل استاندارد و تحقیقات صنعتی اصفهان ابراز امیدواری كرد:با همكاری بیشتر رسانه ها، اطلاع رسانی و فرهنگ سازی مناسب برای مردم نسبت به الزام رعایت استاندارد آسانسور صورت گیرد.
وی بااشاره به اینكه ساخت و نصب آسانسور مشمول استاندارد اجباری است، تاكید كرد: تمام آسانسورهایی كه از پیش از سال 83 در هر مكان اعم از خصوصی و دولتی نصب شدند، بازرسی كارشناسان استاندارد ضرورت دارد.
شفیعی گفت: مالكان آسانسورهای نصب شده پیش از سال 83 كه تاییدیه ایمنی ندارند با مراجعه به اداره كل استاندارد و یا شركت های بازرسی دارای تایید صلاحیت از سوی این اداره كه آدرس آن ها در سایت http://isfahan.isiri.org موجود است، درخواست بازرسی فنی و استانداردسازی كنند.
د/7143/1042
اصفهان- مديركل استاندارد و تحقيقات صنعتي اصفهان گفت: مالكان و بهره برداران ساختمان هايي كه آسانسور آن ها پيش از سال 83 نصب شده براي پيشگيري از هرگونه حادثه و استانداردسازي، بايد به اداره استاندارد مراجعه كنند.