۱۱ اسفند ۱۳۹۱، ۱۶:۵۶
کد خبر: 80565355
T T
۰ نفر
ترديدها نسبت به تلاش آلمان براي خروج سلاح‌هاي اتمي آمريكا ازاين كشور

برلين - دولت آلمان اعلام كرده همچنان براي خروج سلاح هاي اتمي آمريكا كه از سالها قبل در اين كشور انبار شده،به تلاش خود ادامه مي دهد اما عقيده مخالفان دولت غير از اين است و به اين اظهارات با شك و ترديد نگاه مي كنند.

به گزارش ایرنا،درگزارش كاهش تسلیحاتی آلمان كه از سوی دولت ارائه و به تصویب نمایندگان مجلس این كشور نیز رسیده است،این مساله بار دیگر مورد تاكید قرار گرفته كه باقی مانده سلاح های اتمی آمریكا در آلمان هرچه زودتر باید خارج شود.

در این گزارش تسلیحاتی آمده است:دولت آلمان با قاطعیت برای رسیدن به این هدف كه در قرارداد ائتلافی قید شده،تلاش كرده است و در فرآیندی دیگر با موافقت هم‌پیمانان به تلاش‌های خود برای خروج كامل سلاح های اتمی آمریكا از كشور ادامه خواهد داد.

روزنامه برلینر سایتونگ با انتشار گزارشی در این زمینه نوشت: هنوز بین 10 تا 20 كلاهك اتمی آمریكا كه ارتش آلمان برای استفاده از آنها درصورت بروز واقعه‌ای خطرناك، همواره جت‌های جنگنده تورنادوی خود را آماده نگه می‌دارد،در آلمان وجود دارند.

براساس این گزارش،هدف پاك كردن آلمان از وجود سلاح‌های اتمی در این كشور، بخشی از قرارداد دولت ائتلافی مركل در سال 2009 بوده است كه هنوز به طور كامل اجرا نشده است و در همین راستا، احزاب و شخصیت های سیاسی مخالف،نه تنها دولت ائتلافی را متهم به شكست در برنامه خارج كردن این سلاح‌ها از آلمان می كنند،بلكه مركل را متهم كرده اند كه از برنامه مدرنیزه كردن این سلاح‌ها حمایت می كند.

'یورگن تریتین'،رئیس فراكسیون سبزها با اشاره به تلاش های انجام شده برای مدرنیزه كردن سلاح‌های اتمی به جای نابودی و یا خارج كردن آن از كشور،معتقد است كه گیدو ولستروله وزیر خارجه آلمان به جای كاهش تسلیحات هسته‌ای هم اكنون باعث افزایش این سلاح‌ها می‌شود.

'یان فان آكن' معاون حزب چپ ها نیز حدس می‌زند كه به این ترتیب و به احتمال زیاد بمب‌های هسته‌ای جدید جایگزین بمب‌های قدیمی خواهند شد.

این گزارش می افزاید: این درحالی است كه سال گذشته هم‌پیمانان ناتو در نشست سران این سازمان در شیكاگو در این مورد به توافق رسیدند كه سلاح‌های هسته‌ای، بخش اصلی سیاست ناتو در زمینه ایجاد رعب و وحشت باقی بمانند و این سلاح‌ها در مكانی امن و با قابلیت استفاده نگهداری شوند.

'گرنوت آرلر' معاون فراكسیون حزب سوسیال دموكرات های آلمان با اشاره به این تصمیم ناتو، بر این باور است كه بدین ترتیب خروج سلاح‌های آمریكایی از آلمان بار دیگر به تعویق افتاده و موضوع از دستور كار خارج شده است.

اروپام** 1701
۰ نفر