به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، 'هشام زعزوع' وزیر گردشگری مصر هفته گذشته به تهران سفر كرد تا نخستین مسوول مصری باشد كه پس از بیش از سه دهه، یك قرارداد اجرایی را با طرف ایرانی خود امضا می كند.
در این تفاهمنامه اجرایی، دو طرف برای تبادل گردشگر، راه اندازی پرواز چارتر و نیز تسهیل صدور رواید توافق كردند و بخش خصوصی ایران و مصر نیز موافقتنامه ای را در این زمینه به امضا رساندند.
با امضای این تفاهمنامه اكنون باید منتظر بود تا مصر به فهرست كشورهای گردشگرفرست ایران اضافه شود و در كنار كشورهایی چون تركیه، لبنان، امارات و قطر شاهد طراحی تورهایی به مصر و شهرهای باستانی و تفریحی این كشور باشیم.
'اكبر غمخوار' عضو انجمن صنفی دفاتر سفر و خدمات گردشگری استان تهران كه قرار است در زمینه تبادل گردشگر با مصر فعال باشد، در باره اینكه قیمت تورهای گردشگری به مصر چقدر تمام می شود گفت: هنوز قیمت ها نهایی نشده است، اما با توجه به قیمت نرخ ارز، تور یك هفته ای به این كشور حدود شش میلیون تومان تمام شود.
وی افزود: با اینكه تقاضای سفر به مصر كم است، اما نسبت به دیگر بازارهای گردشگران ایرانی از جمله تایلند، تركیه، لبنان و كشورهای حاشیه جنوبی خلیج فارس می توان با برنامه ریزی، تورهایی را به مقصد مصر تعریف كرد.
غمخوار خاطر نشان كرد كه اگر قیمت دلار نسبت به ریال افزایش محسوسی نداشت، این تورها بطور حتم برای گردشگران ایرانی ارزان تر تمام می شد.
این فعال صنعت گردشگری تاكید كرد كه رقم شش میلیون تومانی برای سفر به مصر شامل اقامت در هتل های پنج ستاره، بلیت هواپیما، استفاده از كشتی 'كروز' روی رودخانه نیل، بازدید از شهرهای قاهره، قصور و اسوان و همچنین هزینه پذیرایی(صبحانه، ناهار و شام) خواهد بود.
** سه میلیون تومان هزینه سفر مصری ها به ایران
غمخوار درباره اینكه سفر به ایران برای گردشگران مصر چقدر تمام خواهد شد، گفت: ایران جزو كشورهای ارزانقمیت برای پذیرش گردشگر است و سفر یك هفته ای به ایران و بازدید از شهرهای تهران، شیراز و اصفهان به همراه قیمت بلیت هواپیما حدود سه میلیون تومان خواهد بود.
عضو انجمن دفاتر خدمات مسافرتی استان تهران درباره اینكه گفته می شود سطح درآمدی مردم مصر نسبت به ایرانیان پایین است و نمی توان انتظار داشت كه شاهد ورود روزافزون گردشگران مصری به ایران باشیم، گفت: درآمد این كشور در دو سال اخیر به خاطر ناآرامی های سیاسی و تحولاتی كه در عرصه نظام سیاسی این كشور صورت گرفت، كاهش یافته است.
غمخوار تاكید كرد: صنعت گردشگری 15 درصد تولید ناخالص ملی مصر را به خود اختصاص می دهد و در صورتیكه گردشگری این كشور بار دیگر رونق یابد، وضعیت معیشتی مردم نیز بهتر می شود و آنان برای سفرهای خارجی متمایل می شوند.
وی گفت: جذب گردشگران سلامت از جمله برنامه های ایران برای جذب توریست مصری است و مسوولان گردشگری دو كشور نیز در این زمینه توافقاتی با یكدیگر داشتند.
فراهنگ(4) ** 2025 ** 1071
تهران - سفر به سرزمين اهرام ثلاثه براي ايرانيان و نيز ديدار گردشگران مصري از آثار باستاني ايران براي شهروندان دو كشور كه شاهد 34 سال قطع روابط سياسي بودند، اين روزها به آرزوي دست يافتني تبديل شده است.