'قاسم سمیعی' روز گذشته در نشست كاری با دبیران مدیریت بحران شهرستانهای استان گلستان اظهار كرد: با توجه به این كه احتمال وقوع حوادث طبیعی در هر زمانی وجود دارد، باید این آمادگی مطلوب هم چنان حفظ شود.
وی تاكید كرد: تمامی دستگاه های اجرایی عضو استقبال ایمن از بهار در استان و شهرستان ها در آمادگی مناسب برای مواجهه با بلایای طبیعی هستند.
طرح استقبال ایمن از بهار از 25 اسفند گذشته آغاز و در 15 فروردین 92 به پایان میرسد.
دبیر شورای هماهنگی مدیریت بحران استان با اشاره به حوادث انسان ساخت طبیعی از زمان اجرای طرح یادآور شد: در این زمینه تنها می توان به تصادفات جادهای اشاره كرد كه توسط مراكز امدادی استان از جمله جمعیت هلال احمر و مركز فوریت های استان مدیریت شده است.
سمیعی یادآور شد: به لطف پروردگار متعال، تاكنون حادثهای با ابعاد انسانی بالا كه به عنوان یك موضوع بحرانی تلقی شود در استان روی نداده است.
وی ادامه داد: روزانه تمامی اخبار و گزارشات ارسالی به این اداره كل رصد می شود، تا در صورت بروز هر گونه مشكلی هماهنگی لازم بین دستگاه های اجرایی مرتبط برقرار شود.
سمیعی بیشترین حوادث در جاده های استان را ناشی از بی توجهی به قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی قلمداد كرد و افزود: با رعایت این قوانین میتوان از بروز لطمات جبرانناپذیری كه بر اثر این چنین حوادثی وارد می شود، جلوگیری كرد.
وی یادآور شد: توجه به هشدارهای پلیس راه، نیروهای امدادی، تابلوهای ایمنی، كاستن از سرعتهای غیرمجاز و رعایت حریم جادهها، میتواند سببساز سفری ایمن برای شهروندان به ویژه مسافران نوروزی به استان شود.
مدیركل مدیریت بحران استان گلستان با تشكر از تمامی اعضای طرح استقبال ایمن از بهار از جمله دستگاه های اجرایی عملیاتی، انتظامی، فرمانداریها و شهرداری های تابعه استان اظهار كرد: با حضور بموقع و سریع نیروهای امداد و نجات، از بسیاری فجایع انسانی در مسیر تردد مسافران نوروزی جلوگیری به عمل آمد.
سمیعی خاطرنشان كرد: این همه تلاش و فداكاری و عشق خدمتگزاری به هموطن، ریشه های مادی ندارد و تنها در پیشگاه باریتعالی قابل جبران است.
این مسوول گلستانی با اشاره به اهداف اجرای طرح استقبال ایمن از بهار در استان گفت: آمادهباش اداره كل و تمامی اعضای شورای هماهنگی مدیریت بحران استان و شهرستانهای تابعه در طول اجرای طرح با مشخص ساختن سه رده جانشینی از جمله اهداف این طرح بهاری بوده است.
سمیعی اضافه كرد: هماهنگی با ستاد نوروزی، افزایش تعامل و همكاری بین دستگاه های امدادی و خدماتی و ارتقای سطح آگاهی و آمادگی عمومی جامعه در زمینه حوادث و سوانح غیر مترقبه از دیگر موضوعاتی است كه این طرح پیگیری می كند.
وی اظهار كرد: این طرح به دنبال افزایش توان عملیاتی دستگاه های متولی امداد و نجات استان و مدیریت یكپارچه در مدیریت بحران است.
سمیعی با تاكید بر خدمت رسانی به مردم به عنوان مهم ترین اصل شكل گیری این طرح یادآور شد: مهم ترین هدف این طرح افزایش اطمینان خاطر و تامین امنیت روانی شهروندان و مسافران نوروزی است كه قصد عبور یا حضور در استان را دارند.
دبیر شورای هماهنگی مدیریت بحران استان گلستان تصریح كرد: ایجاد بستر مناسب برای اطلاع رسانی عمومی در موضوع پیشگیری و كاهش اثرات بلایای طبیعی می تواند به اجرای موفقیتآمیز طرح هایی با ماهیت مدیریت بحران كمك كند.
وی با اعلام این كه نامه ارزیابی عملكرد دستگاه های دخیل در امداد و نجات نوروزی به دستگاه ها ارسال شده است، افزود: فرم ارزشیابی و دستورالعملهای مرتبط توسط دستگاه های ذیربط تهیه و نتیجه اقدامات به سازمان ارایه خواهد شد.
سمیعی، شیوه اجرایی این طرح را تشكیل جلسات هماهنگی در استان برای اجرای بهتر آن، ابلاغ طرح به تمامی دستگاه های مرتبط، فرمانداریها و شهرداریها، فرهنگ سازی و آموزش همگانی با همكاری صدا و سیما و راه اندازی كشیك ویژه نوروز قلمداد كرد.
وی ادامه داد: تمامی دستگاه های دخیل در طرح موظف هستند، تا 20 فروردین جاری تمامی مستندات خود را به همراه تكمیل فرم های ارزیابی به دبیرخانه این طرح واقع در اداره كل مدیریت بحران استان ارسال كنند.
استقبال ایمن از بهار، طرح ویژه تعطیلات نوروزی بوده و همه دستگاه های عضو شورای هماهنگی مدیریت بحران استان و شهرستانهای تابعه موظف به اجرای آن هستند.
استان گلستان با جمعیتی بالغ بر یك میلیون و700 هزار نفر در شمال شرقی كشور قرار دارد.
7467/602
مديركل مديريت بحران:
تاكنون حادثه طبيعي قابل توجهي در گلستان رخ نداده است
۱۵ فروردین ۱۳۹۲، ۹:۰۹
کد خبر:
80600409
گرگان - مديركل مديريت بحران گلستان گفت: از ابتداي شروع به كار طرح استقبال ايمن از بهار در استان بر خلاف سال گذشته، حادثه طبيعي قابل توجهي اتفاق نيفتاده است.