به گزارش ایرنا، این جاده كه دو استان كردستان و كرمانشاه را به هم وصل می كند حدود 40 كیلومتر طول دارد كه حدود 30 كیلومتر آن در محدوده استان كردستان و مابقی در محدوده استان كرمانشاه قرار دارد.
این جاده در سال 80 بهسازی و نوسازی شد و از حالت شوسه به آسفالت تبدیل شد و در دسترسی آسان مردم در شهرستان های همجوار تاثیر بسزایی داشت اما بعد از گذشت یك دهه اكنون نیاز به بهسازی و توجه بیشتری در بحث نگهداری دارد.
طول 30 كیلومتری این جاده كه در محدوده استان كردستان قرار دارد، پر از چاله است و نبود گاردریل در مسیرهای خطرناك و روشنایی در شب را می توان به دیگر مشكلات این مسیر اضافه كرد.
اگر چه گردنه منتهی به این مسیر در محدوده استان كرمانشاه قرار دارد اما این گردنه نیز فاقد گاردریل و روشنایی در شب است و با توجه به حجم بالای تردد در این مسیر و اینكه اتصال دو استان كردستان و كرمانشاه است جا دارد مسوولان اداره كل راه و شهرسازی استان كرمانشاه به این امر توجه جدی كنند.
تلاش مسوولان راه و شهرسازی دو استان كردستان و كرمانشاه در راه اندازی این جاده به منظور تسهیل در تردد مردم جای قدردانی دارد اما این جاده اكنون نیاز جدی به بهسازی و نوسازی دارد تا بیشتر از این از بین نرود.
در برخی از مسیرهای محدوده استان كردستان، تعداد چاله ها به قدری زیاد و عمیق است كه باید سرعت خودرو را به صفر رساند تا آسیبی به آن نرسد و بتوان از این مسیر عبور كرد.
این مسیر از لحاظ تابلو علائم رانندگی مشكلی ندارد و تمام مسیر تحت پوشش این علائم است كه این مساله خطرات ناشی از سایر موارد را به حداقل می رساند و جای قدردانی از اداره كل راه و شهرسازی دارد.
خبرنگار ایرنا این مساله را با مدیركل راه و شهرسازی كردستان در میان گذاشت كه مهندس وجدی با تایید وجود این مشكلات در این مسیر، عدم بهسازی و نوسازی این جاده را نبود اعتبارات و بودجه لازم اعلام كرد.
محمد صادق وجدی، هزینه بهسازی هر كیلومتر آسفالت را حدود دو میلیارد ریال اعلام كرد و افزود: در صورت اختصاص اعتبارات لازم، می توانیم این مسیر را بهسازی كنیم.
با توجه به پر تردد بودن مسیر جاده كامیاران - روانسر می طلبد مسوولان در كنار سایر دغدغه ها، به این مساله نیز توجه جدی داشته باشند و در بودجه سال جاری مبلغی را حداقل برای پر كردن چاله های این مسیر در نظر بگیرند.
این مسیر علاوه بر اتصال دو استان، به دلیل وجود مناظر زیبا و طبیعت بكر یكی از نقاط گردشگری دو استان محسوب می شود و از این رو تردد در آن زیاد است.
ورودی شهر كامیاران از این مسیر نیز بسیار نامناسب و نیاز جدی به آسفالت و بهسازی دارد كه جا دارد شهرداری كامیاران نیز این مورد را در اولویت كاری خود در سال جار قرار دهد.ك/3
7346/533
سنندج - جاده اي به طول حدود 40 كيلومتر كه شهرستان كامياران در استان كردستان را به شهرستان روانسر در استان كرمانشاه وصل مي كند با انبوهي مشكلات از جمله وجود چاله هاي عميق مواجه است كه جا دارد مسوولان اداره كل راه و شهرسازي به اين مساله توجه جدي كنند.