'كوروش پرند' روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا با اشاره به تفاهمنامه همكاری كه روز گذشته میان سازمان آموزش فنی و حرفه ای كشور و دانشگاه آزاد اسلامی امضا شد، تاكید كرد كه تعامل میان آموزشهای رسمی و غیر رسمی باید ایجاد شود.
وی با اشاره به امكانات و تجهیزاتی كه در كارگاه های سازمان آموزش فنی و حرفه ای كشور موجود است، اظهار داشت: با تاسیس كارگاه های جوار دانشگاه می توان مهارت دانشجویان را در رشته های فنی افزایش داد.
رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای كشور در خصوص مهارت آموزی رشته های نظری بیان داشت: هم اكنون آموزشهای كارآفرینی از سوی سازمان آموزش فنی و حرفه ای ارایه می شود و دانشجویان رشته های نظری می توانند با حضور در این كلاسها مهارت خود را در زمینه كارآفرینی افزایش دهند.
پرند با بیان اینكه آموزش كارآفرینی می تواند جوانان تحصیل كرده را مجهز به ابزاری برای حضور در بازار كار كند، یادآور شد: حتی فارغ التحصیلان رشته های ادبیات فارسی می توانند با گذراندن دوره ای به عنوان ویراستاری در بازار كار حضور یابند.
وی اظهار داشت: كلاسهای آموزش فنی و حرفه ای در تمام فصول سال دایر است و دانشجویان می توانند در تابستان با حضور در این كلاسها مهارت خود را در رشته های فنی ارتقا دهند.
پرند بااشاره به اینكه دانشگاه آزاد اسلامی در 470 هزار واحد دانشگاهی 1.6میلیون نفر دانشجو دارد، تصریح كرد: سازمان آموزش فنی و حرفه ای دارای 700 مركز دولتی و 12هزار و 500 آموزشگاه خصوصی در زمینه مهارت آموزی در سراسر كشور است كه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی می توانند با حضور در این كارگاهها به مهارت آموزی بپردازند.
اقتصام(4) ** 9123 **1561
معاون وزير تعاون، كار و رفاه اجتماعي:
هزينه كردن در آموزش،سرمايه گذاري است
۴ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۹:۲۶
کد خبر:
80627892
تهران- معاون وزير تعاون، كار و رفاه اجتماعي گفت: هرگونه هزينه اي در موضوع آموزش سرمايه گذاري محسوب مي شود و نتايج آن براي همه آحاد جامعه است.